Vielsesringe

Her er lidt inspiration til jeres kommende vielsesringe. I kan kombinere jeres ringsæt præcis, som I ønsker det, og alle ringe kan laves med og uden sten.

Vi har et bredt udvalg af rå og matte overflader, men vi kan også lave dem klassisk blankpoleret, og vi vejleder gerne, hvis I er i tvivl.

Vi tilpasser ringene til jeres ønsker i forhold til karat, farve og sten. Se eksempler og læs mere herunder.

Aftal en tid i dag på 30326914 eller info@kristianotte.dk

Ønsker du unikke smykker efter dit ønske?

Vores designs fremstilles efter ønske,
så du får et personligt smykke med en unik historie. Kontakt os.

Vielsesringe er mere end et smykke

Vielsesringe er et stærkt symbol, som går flere hundrede år tilbage. Det er symbolet på den livslange pagt af kærlighed, som I indgår med hinanden på den – formentlig – største dag i jeres liv – brylluppet.

Derfor er vielsesringe også mere end blot et smukt smykke. At I har et ringsæt og begge bærer samme ringe betyder i sig selv, at I to hører sammen.

I Guldsmed Kristian Otte ved vi, hvor vigtige vielsesringe er. Ikke kun i dets ydre form og materiale, men lige så meget i dets symbolske værdi.

Vi forsøger altid at kombinere begge dele i vores ringe og designs. Derfor kan I hos os få smedet vielsesringe, som eftergiver jeres forhold og kærlighed til hinanden – og samtidig få et smukt smykke, som passer til både ham og hende.

Unika vielsesringe er smedet med hjertet

I Guldsmed Kristian Otte designer vi unika vielsesringe. Det betyder, at I vil være de eneste i hele verden, som går med præcis samme ring, hvilket kan være en skøn tanke, som følger jer hele livet.

Dermed ikke sagt, at der er noget i vejen med at vælge vielsesringe, som ikke er unika vielsesringe. Det er simpelthen en smagssag, vi vil lade jer om at vurdere. Læs mere om specialdesigns.

I kan se og finde eksisterende designs og vielsesringe i vores smykkeshop. Hertil kan I også få indgraveret navne og bemærkninger i ringene.

Vi designer og udformer unika vielsesringe ud fra en samtale med jer. På den måde kan vi høre lidt om, hvad jeres håndlavede ringe skal symbolisere. Samtidig kan vi afdække de mere praktiske ønsker til jeres unika vielsesringe:

  • Størrelse, form og indgravering
  • Budget, tid og levering
  • Metaller: Guld, hvidguld, rødguld m.m.
  • Forskelle: Eks. brillanter på den ene og ingen på den anden.
  • Ønsker til brillanter, diamanter og ædelsten.

Vil I vide lidt mere og de forskellige ædelsten, kan I læse denne artikel, som netop handler om ædelsten og de forskellige varianter.

Alle vores ringe kan laves både med og uden sten – og med valgfri karat, farve og sten.

I samråd med jer, designer vi håndlavede ringe, som har præcis den form, de brillanter og det udtryk, I ønsker.

Brug arvestykker som vielsesringe

Flere af vores kunder kommer med arvestykker og -smykker, som smeltes om og indgår i et nyt smykke. Det kan være, at I har noget guld eller måske en sten fra et smykke, I har arvet fra en mor, bedstefar eller oldemor?

I kan bruge jeres arvestykke som en unik og personlig historie, der videreføres i jeres ringe. På den måde kan jeres nære leve videre i jeres nye kærlighedspagt og vielsesringe, som dermed kan symbolisere både fortid og fremtid.

Vielsesringe Guld?

Vielsesringe Guld? Når vi bliver spurgt, om vi har ‘Vielsesringe Guld’, så er svaret selvfølgelig “JA”, men vi er til gengæld også nødt til at høre lidt mere.

Vielsesringe i guld er ikke bare guld, men kan altså fås i gult guld, i hvidguld og rødguld – og i præcis den karat, I ønsker. Derfor er der mange valg, der skal træffes. Nogle af valgene bliver truffet af budget, mens andre bliver truffet ud fra ren og skær ønske til metaller og materiale. Der er også mange af vores kunder, som finder det underordnet, så længe det er unikt, og der tale om vielsesringe guld.

Vielsesringe i Hvidguld & Rødguld?

Har I lyst til at høre mere om de forskellige typer af guld, som vielsesringe i hvidguld og vielsesringe i rødguld? Så er I mere end velkomne til at læse denne artikel. Her bliver I ikke bare klogere på vielsesringe i hvidguld og andre typer, men I får historien om guld i sin reneste form og betydning.

Vielsesringe i 14 karat guld

Vielsesringe i 14 karat guld er et eksklusivt, men også typisk, valg af ringens guldmængde.
I Danmark anvender vi vielsesringe i 14 karat guld, 18 karat guld og ned til 8 karat guld.

Vielsesringe i 14 karat guld er faktisk 58% rent guld og dermed en stor og flot portion af guld, som I kan være stolte af at gå rundt med. Se bare dette eksempel, som findes i vores online butik.

Vielsesringe Aalborg

Fra vielsesringe Aalborg til hele Danmark. Guldsmed Kristian Otte holder til, og har guldsmedeværksted, i Aalborg. Mere præcist kan I finde os på: Østerågade 6, 1 TV, 9000 Aalborg.

I er mere end velkomne til at kigge forbi. Både hvis I har lyst til at se processen i en guldsmedie, men også hvis I vil høre om jeres muligheder i forhold specialdesignede ringe.

Vi er en åben guldsmedie, hvor alle er velkomne fordi – som var vi en smykkebutik i gågaden. Vi går op i at eftergive den personlige og imødekommende service, da vi netop har med meget personlige smykker at gøre.

Vi smeder mange forskellige smykker, som leveres til mange forskellige steder. Alt fra: Ørestikker, Vedhæng, Solitaireringe, Allianceringe til helt konkrete forlovelses- og vielsesringe – Aalborg, Aarhus, København og alle andre byer i Danmark.

Din personlige Guldsmed Kristian Otte

Guldsmeden blev oprettet i 2011 af Kristian Otte, der havde flere års erfaring som guldsmed. Kristian Otte blev i 2001 uddannet guldsmed i Georg Jensen, hvortil han senere efteruddannede sig med en 3-årig uddannelse i formgivning og design.

Krisitan Otte havde altså de helt rigtige forudsætninger og en stor portion motivation for smykkedesign, som i 2011 udmundede sig i Guldsmed Kristian Otte, som den dag i dag tæller fem guldsmede, der alle motiveres af at forme og kreere unika smykker og designs.

Det er også dette team, I vil møde, når I besøger eller kontakter os. Et team som ene og alene er sat i verden for at designe ekstravagante og enestående smykker ud fra jeres ønsker.

Vil du høre mere om guldsmedien? Så kan du læse lidt mere om os og vores historie her.

Vielsesringe til erhverv

Har du selv butik – online eller fysisk – tilbyder vi også at producere dine unika smykker. I denne service tilbyder vi 3D-tegning og print af jeres modeller, og vi kan klare hele processen fra tegning til støb og stenfatning.

Vi giver dig altså en gylden mulighed for at skabe din helt egen – private label – smykkekollektion af eksempelvis vielsesringe og andre smykker. For mere info om erhvervsløsninger – se her.

Book en tid i dag

Har du lyst til at tage en snak om ønsker og muligheder? Book en aftale her. Det er helt uforpligtende, og vi elsker at tale om vores fag og hjælpe med dine ønsker.

Du kan også ringe eller skrive på telefon: 30 32 69 14 eller på mail: guldsmed@kristianotte.dk

Vi håber, I har fået en god forståelse af, hvem vi er, og hvad vi står for. Vigtigst af det hele er, at I ved, vi både vil og kan designe jeres historie og kærlighed i nogle helt unikke vielsesringe.

Guldsmed Kristian Otte designer unikke ringe til unikke mennesker.