Smykke-vedhæng

Her er et udvalg af vores vedhæng til halskæder. Vi laver både vedhæng, der er fastmonteret på kæden og løse vedhæng, så du kan bruge din egen kæde.

Dette er til inspiration, og vi kan specialdesigne dit vedhæng præcis, som du ønsker det. Du kan bestemme karat, gulfarve, samt farve og størrelse på sten

Ønsker du unikke smykker efter dit ønske?

Vores designs fremstilles efter ønske,
så du får et personligt smykke med en unik historie. Kontakt os.

Smykke-vedhæng 

Bliv inspireret af de mange unikke, flotte, smukke, enestående og personlige smykke-vedhæng, som vi har lagt op på siden her.

Et smykke-vedhæng er et smykke, som hænger ved. Både i overført betydning, men også i smykkets fysiske form. I Guldsmed Kristian Otte er vi vilde med smykke-vedhæng, da der er rig mulighed for at udfolde den kreative proces bag smykkedesignet.

Et smykke-vedhæng har den egenskab, at der ikke er store begrænsninger til størrelse, metaller, ædelsten og form. Så længe der er plads til monteringen af smykke-vedhæng på armbånd eller halskæder, er det kun dine ønsker og behov, der rammesætter dets udformningen.

I Guldsmed Kristian Otte designer vi både:

  • Smykke-vedhæng – der fastmonteres på en kæde.
  • Løse vedhæng – som du kan anvende på egen kæde.

Ønsker du et smykke-vedhæng, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere ind til pris, proces og muligheder:

Tlf. 30 32 69 14

Mail: guldsmed@kristianotte.dk

Denne side er primært lavet for at give dig en smule inspiration, hvis du går og overvejer at få et nyt smykke-vedhæng. Siden indeholder naturligvis kun et lille udpluk af de mange muligheder, vi tilbyder. De udvalgte billeder skal derfor blot forstås som inspiration.

Når vi designer dit smykke-vedhæng, bestemmer du alt, og smykket vil være 100% specialdesignet til netop dine ønsker. Det betyder også, at du vil være den eneste, som går rundt med lige præcis dét unikke smykke-vedhæng.

Vil du have endnu mere inspiration? Så kan du også tage et kig på vores færdigdesignede halskæder, som vi udbyder i vores online smykkebutik.

Håndlavede smykker af en ægte guldsmed

Alle de smykker du finder på vores inspirationssider, er håndlavede smykker, som vores egne guldsmede selv har designet fra start til slut. De har været på en glorværdig rejse fra design og støbning til stenfatning og polering – alt efter smykke-vedhæng naturligvis.

Håndlavede smykker gør det endelige smykke personligt. Det tilfører smykket en historie og en kvalitet uden sammenligning. Vil du vide mere om unika smykker, kan du finde inspiration her: Unika design.

Guldsmed Kristian Otte består af passionerede guldsmede, som hver dag går på arbejde med en målsætning om at skabe noget unikt. Kunne man ønske sig mere? Det er vores største fornøjelse at designe, smede og levere unika smykke-vedhæng til dig. Vi ved, hvor meget håndlavede smykker betyder. Det gør andre også, hvorfor du med fordel kan bruge håndlavede smykker som den perfekte gave. Læs mere om håndlavede smykker og gaver nedenfor.

Erhverv

Har du en kunde, som ønsker sig et unikt design til evt. et smykke-vedhæng? 

Så hjælper vi gerne ved at levere håndlavede smykker til dig og din kunde. Vi kan også lave en private-label-kollektion af håndlavede smykker til din butik? Hør meget mere om vores erhvervsløsninger på siden her.

Giv et smykke-vedhæng som den unikke gave

Gaver kan hurtigt blive upersonlige, hvis det primært handler om ønskeliste, budget og forventninger.

Vil du gøre noget ekstra, næste gang du skal glæde den, du holder af? Så overvej at køb et unika smykke – et unika smykke-vedhæng. Indenfor visse minimumsgrænser bestemmer du selv budgettet. Du bestemmer også selv materialer, form og symbolik.

På den måde kan du give en unik gave, som den heldige modtage er den eneste om at eje. Vi kan hjælpe dig med at få alle dine tanker, ønsker og en særlig historie ned i et enestående smykke.

Ønsker man sig en rød trøje og får en blå, forstår vi godt, at man kan blive skuffet. Vi vil dog påstå, at du sjældent kommer galt afsted med et smykke-vedhæng, der er designet helt specifikt til den, du holder af. Det er tværtimod den perfekte gave, hvis du spørger os.

Det behøver naturligvis ikke være en gave til en anden person, det kan lige såvel være en gave til dig selv. Har du arvet en sten og et smykke fra din bedstemor, eller ligger du inde med en vielsesring, der har stor betydning? Så hjælper vi gerne med at forny både sten og metal, så smykket passer til dig. Vi sørger naturligvis for, at smykket beholder sin unikke historie.

Et vedhæng er perfekt til omsmeltning og generelt genanvendelse af personlige arvestykker. Her kan en ring, ørestikkere eller noget helt tredje omsmeltes til et lækkert smykke-vedhæng, der får nyt liv. Anderledes kan det også blot være en ring eller en særlig sten, som skal blive til et vedhæng i dets brugsfunktion. Har du eksempelvis en lille arvet diamant, kan vi stå for stenfatningen på et smykke af hvidguld, gult-guld, rosaguld eller hvad end, du ønsker.

Et vedhæng kan med andre ord være en perfekt måde at skabe nyt liv til et symbolsk smykke. Det kan både være en gave til dig selv og den unikke gave en, du holder af.

Vil du høre mere om brugen af arvestykker, omsmeltning eller eventuelt reparationer? Så besøg gerne vores serviceside.

Kontakt os gerne vedrørende vedhæng

Vi håber inderligt, at du har fået en masse inspiration ved at besøge denne side.

– Måske overvejer du allerede et smykke-vedhæng fra Guldsmed Kristian Otte?

– Måske har du brug for endnu mere viden og inspiration?

Hvad enten det er for at bestille eller spørge, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Fang os på telefon: 30 32 69 14 eller på mail: guldsmed@kristianotte.dk

Nogle gange kan det også være rart at se og mærke smykker, metaller og mulighederne med egne hænder. Det ved vi alt om som guldsmede, der hver dag bruger hænderne til at smede smykke-vedhæng med flotte ædelsten og metaller.

Derfor skal du endelig ikke holde dig tilbage for at give os et personligt visit i guldsmedien og butikken. Du finder os på: Østerågade 6, 1 TV, 9000 Aalborg.

– Alle hverdage fra kl. 8.00 til kl. 16.00

For at vi kan være helt klar til at hjælpe dig, må du meget gerne booke en aftale her, hvis du allerede ved, at du ønsker at komme på besøg.

Guldsmed Kristian Otte skaber unikke smykke-vedhæng, der hænger ved.