Din autentiske guldsmed i Aalborg

Guldsmed til tjeneste

Vi servicerer andre guldsmede og privatpersoner. Med vores store passion for håndværket, sætter vi en ære i at udføre alle typer af opgaver indenfor guldsmedfaget.

Kontakt

Tilpasning

Tilpasning af smykker og forandringer efter ønske. Eks. ændring af størrelse eller isætning af ædelsten.

Tilpasning af smykker
Reperation af smykker

Reparation

Hvis uheldet er ude, kan vi hjælpe. Vi har stor erfaring med alle typer af reparationer.

Book tid her

Pleje & vedligehold

Vi giver råd og vejledning i hvordan smykker skånes og vedligeholdes.

Pleje og vedligehold af smykker

Har du en forespørgsel?

Lad os tage en snak

Telefon

Adresse

Østerågade 6. 1 TV
9000 Aalborg

reparation af smykker

Vedligehold, tilpasning og reparation af smykker

Guldsmed Kristian Otte er klar til at hjælpe dig, uanset om du har brug for reparation af smykker, tilpasning af smykker eller pleje af smykker.

Vi er en autentisk og passioneret guldsmed, som ligger i hjertet af Aalborg. Vi nyder arbejdet med smykker. Og det gælder alle dele af arbejdet. Det er naturligvis magisk at skabe et nyt smykke, men at skænke nyt liv til et ældre smykke er bestemt også motiverende. Her taler vi eksempelvis om reparation af smykker. Noget af det værste du kan fortælle en guldsmed er, at du har en fin ring til at ligge i skuffen, fordi den er gået i stykker eller ikke passer længere. Det er synd! En fin ring fortjener opmærksomhed fra dig og alle andre, der ser dig bære ringen.

Hvis du har en ring eller et andet smykke liggende i skuffen, så kom endelig forbi Guldsmed Kristian Otte. Vi hjælper med reparation af smykker, tilpasning af smykker samt pleje og vedligehold af smykker.

Reparation af smykker

Guldsmed Kristian Otte står til rådighed med reparation af smykker, når uheldet er ude. Det gør ondt helt ind i sjælen, når et unikt smykke bliver beskadiget.

Flere smykker gemmer på en historie og symboliserer noget helt særligt. Her kan vi blandt andet fremhæve vielsesringe. En vielsesring symboliserer den måske vigtigste dag i dit liv. Ringen er et tegn på ægteskabet, kærligheden og pagten mellem dig og din livspartner. Med det i tankerne giver det næsten sig selv, at det gør ondt, hvis ringen tager skade. Du kan også have arvet et par værdifulde øreringe fra din bedstemor, hvor en sten af uheldigvis falder ud.

Heldigvis er der en løsning: Få hjælp med reparation af smykker hos Guldsmed Kristian Otte i Aalborg. Vi er en gruppe af dygtige guldsmede, der arbejder med stor præcision og omhu for at sikre, at dine smykker bliver repareret til perfektion. Vi kan hjælpe dig, uanset hvor beskadiget dit smykke er. Det kan være, at dit smykke har en lille rids eller en løs sten, men det kan også være, at du har et smykke, der er knækket. Under alle omstændigheder kan vi hjælpe dig. Her er et par eksempler på reparation af smykker:

Lodning

Lodning har til formål at sammensætte et knækket smykke igen. Det er en proces, hvor vi slaglodder de to metaller sammen.

lodning - reparation af smykker

Fastholdelse af sten

Sidder stenen løs eller er den faldet helt ud, så kan vi hjælpe dig med at få stenen til at sidde ordentligt fast igen.

Polering

Har dit smykke fået ridser eller kosmetiske skader, så kan vi rense, slibe og polere den yderste del af smykket, så smykket skinner på ny.

Ovenstående tre eksempler er hyppige reparationer, men vi vil gerne understrege, at vi kan hjælpe dig, uanset hvilken skade dit smykke har.

Tilpasning af ring og andre smykker

Tilpasning af ring og andre smykker handler om at få eksisterende smykker til at opfylde dine præcise ønsker og behov. Ligesom en kjole, der skræddersyes til krop og facon, kan vi også skræddersy dit smykke, så det passer perfekt til netop dig. Det gælder ikke kun størrelsen på smykket. Vi kan også udskifte låse og kæder på dit smykke. Derudover kan vi også hjælpe med isætning af sten. Denne form for tilpasning af ring kan dog ikke altid lade sig gøre uden større ændringer i smykket.

Vi kan tilpasse smykket til lige præcis dine ønsker. Her er et par eksempler på, hvordan vi kan hjælpe med tilpasning af ring og andre smykker:

Ændring af størrelse

Reparation af smykker kan også betyde, at du skal have tilpasset størrelsen på dit smykke, hvis det er for stort eller for lille. Vi kan tilføje eller fjerne metal fra dit smykke, så størrelsen ændres.

Udskiftning

Hvis dit smykke er blevet brudt eller gået i stykker, kan vi udskifte de dele af smykket, du ønsker. Det kan blandt andet være udskiftning af en lås på armbåndet eller udskiftning af øskner i din halskæde.

Rhodium-behandling

Vi belægger smykket med et tyndt lag af rhodium – typisk på hvidguld – for at give det en hvidere overflade, som efterligner platinmetal. Rhodineringen bliver slidt af med tiden og skal genopfriskes med jævne mellemrum, hvis du ønsker at bibeholde den hvide farve. Hvidguld har i sig selv har en mere grå/gullig farve.

Isætning eller fjernelse af ædelsten

Vil du have tilføjet eller fjernet en ædelsten, kan vi snildt hjælpe dig. Vi sørger for, at ringen får nyt liv, uden at den mister sin charme.

isætning af sten - reparation af smykker

Pleje og vedligehold

Reparation af smykker kan nogle gange undgås, hvis du sørger for at pleje og vedligeholde dine smykker løbende. På den måde bevarer du smykkets skønhed og kvalitet over tid. Du kan selv gøre en række ting for at sikre, at dine smykker forbliver i god stand.

Først og fremmest kommer du langt ved at rengøre dine smykker regelmæssigt. Du kan bruge en blød børste til formålet, og vi foreslår, at du anvender rengøringsmiddel, der er beregnet til smykker. Derudover er det altid en god idé at opbevare dine smykker et tørt og sikkert sted. Så bliver de ikke beskadiget eller påvirket af fugt.

Vores sidste råd bliver lidt reklamerende, men ikke desto mindre mener vi altid, at det er en god idé at få dine smykker undersøgt af en professionel guldsmed fra tid til anden. Så sikrer du nemlig, at smykkerne er i god stand, og du imødekommer eventuelle skader.

Hos Guldsmed Kristian Otte sidder vi klar til at rådgive dig i, hvordan du skåner og vedligeholder dine smykker.

Book tid til reparation af smykker

Vi håber, at du er blevet en smule klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig med reparation af smykker.

Du er også mere end velkommen til at kigge forbi Østerågade 6. 1 TV, 9000 Aalborg. Hvis du kigger forbi, må du gerne give os besked herom. Så kan vi afsætte tid til dit besøg.

kontakt os - reparation af smykker