forlovelsesringe

Forlovelsesringe - Inspiration

Forlovelsesringe er og bliver noget helt særligt. Forlovelsesringe er den smukkeste måde, hvorpå du kan erklære din kærlighed til en helt særlig person. Smukkere bliver det ikke.

Hos Guldsmed Kristian Otte har vi stor erfaring med at designe personlige, særlige og imponerende forlovelsesringe. Gennem tiden har vi efterhånden designet lidt af hvert og én ting går igen; næsten alle ringene, vi har designet, er unikke. Det kan både være i metallets form såvel som et specielt ønske til ædelstenen og stenfatning.

Noget helt særligt

Vi forstår godt, at mange ønsker noget helt særligt, da det bestemt også er til en særlig anledning. At fri er og bliver én af de største øjeblikke i dit liv. Derfor gør det heller ikke noget, at forlovelsesringen vælges derefter.

… Men hvilken ring skal man vælge? Hvilken pris er OK? Hvordan får man unikke forlovelsesringe?

Vi håber, at billederne her på siden kan give dig en smule inspiration. Ellers vil følgende tekst hjælpe dig lidt mere på vej. Husk dog også, at du altid blot kan skrive, ringe eller booke en tid – så tager vi en personlig snak om dine muligheder.

Bemærk: Nedenstående priser er vejledende.

Book tid her

Eller kontakt os på tlf. 30 32 69 14guldsmed@kristianotte.dk

Tre stens ring i 14kt guld med i alt 0,15ct Top Wesselton VS brillianter.
Tre-stens-ring i 14kt guld med i alt 0,15ct Top Wesselton VS brillianter.
Vejl. pris 8.400 kr.
Tre stens ring i 18kt guld med i alt 0,25ct Top Wesselton VS brillianter.
Tre-stens-ring i 18kt guld med i alt 0,25ct Top Wesselton VS brillianter.
Vejl. pris 13.800 kr.
Ring i 14kt guld med guldtop og 0,03ct Top Wesselton VS brilliant. Forlovelsesringe
Ring i 14kt guld med guldtop og 0,03ct Top Wesselton VS brilliant.
Vejl. pris 6.300 kr.
Solitairering i 18kt guld med 0,50ct Top Wesselton VS brilliant med tilhørende GIA-certifikat.
Solitairering i 18kt guld med 0,50ct Top Wesselton VS brilliant med tilhørende GIA-certifikat.
Vejl. pris 36.900 kr.
Solitairering i 18kt guld med 0,40ct brilliant centersten og i alt 0,15ct brillianter sat i pavé på skulderbånd. Top Wesselton VS kvalitet og tilhørende GIA-certifikat.
Solitairering i 18kt guld med 0,40ct brilliant centersten og i alt 0,15ct brillianter sat i pavé på skulderbånd. Top Wesselton VS kvalitet og tilhørende GIA-certifikat.
Vejl. pris 28.000 kr.
Guldring i 14kt guld med 0,53ct oval champagnefarvet diamant og i alt 0,12ct Top Wesselton VS brillianter på siden.
Guldring i 14kt guld med 0,53ct oval champagnefarvet diamant og i alt 0,12ct Top Wesselton VS-brillianter på siden.
Vejl. pris 18.400 kr.
Clusterring i 14kt guld med 0,20ct brilliant centersten og i alt 0,15ct brillianter i halo. Top Wesselton VS stenkvalitet. Forlovelsesringe
Clusterring i 14kt guld med 0,20ct brilliant centersten og i alt 0,15ct brillianter i halo. Top Wesselton VS stenkvalitet.
Vejl. pris 16.800 kr.
Solitairering i 14kt rosaguld med 1,00ct cognacfarvet brilliant. forlovelsesringe
Solitairering i 14kt rosaguld med 1,00ct cognacfarvet brilliant.
Vejl. pris 41.700 kr.
Clusterring i 14kt hvidguld med 0,50ct brillianter centersten og i alt 0,24ct brillianter i halo. Top Wesselton VS stenkvalitet og tilhørende GIA-certifikat.
Clusterring i 14kt hvidguld med 0,50ct brillianter centersten og i alt 0,24ct brillianter i halo. Top Wesselton VS stenkvalitet og tilhørende GIA-certifikat.
Vejl. pris 43.800 kr.
Klassisk solitairering i 14kt hvidguld med 0,30ct Top Wesselton VS brilliant og tilhørende GIA-certifikat.
Klassisk solitairering i 14kt hvidguld med 0,30ct Top Wesselton VS brilliant og tilhørende GIA-certifikat.
Vejl. pris 16.000 kr.
Klassisk solitairering i 14kt guld med pink safir. Forlovelsesringe
Klassisk solitairering i 14kt guld med pink safir.
Vejl. pris 10.000 kr.
Klassisk solitairering i 14kt guld med 0,25ct Top Wesselton VS brilliant. Forlovelsesringe
Klassisk solitairering i 14kt guld med 0,25ct Top Wesselton VS brilliant.
Vejl. pris 15.500 kr.
Solitairering i 14kt guld med 0,15ct Top Wesselton VS brilliant
Solitairering i 14kt guld med 0,15ct Top Wesselton VS brilliant
Vejl. pris 9.000 kr.
Solitairering i 14kt guld 0,15ct Top Wesselton VS brilliant - forlovelsesringe
Solitairering i 14kt guld 0,15ct Top Wesselton VS brilliant.
Vejl. pris 9.700 kr.
Trestensring i 18kt guld med 1,3ct oval blå safir og dråbeformede diamanter på i alt 0,42ct Top Wesselton VS.
Trestensring i 18kt guld med 1,3ct oval blå safir og dråbeformede diamanter på i alt 0,42ct Top Wesselton VS.
Vejl. pris 27.500 kr.

Ønsker du en unik forlovelsesring efter eget ønske?

Vores unikke designs udføres og fremstilles efter ønske, ved hjælp af de udvalgte materialer til et personligt smykke med en unik historie.

Specielle forlovelsesringe

I Guldsmed Kristian Otte udbyder vi specielle forlovelsesringe. Mere konkret unika forlovelsesringe. Det betyder, at vi er en autentisk guldsmed, som smeder specielle forlovelsesringe med et design, som du er ene om at eje. Det synes vi, er en fantastisk tanke, som du kan videreføre til personen, du vil dele resten af dit liv med.

Tænk sig at fortælle din udkårne, at du selv har fået designet en unik ring specielt til denne person. Det må om noget være svært at sige nej til.

I Guldsmed Kristian Otte designer vi specielle forlovelsesringe i unika designs. Vil du vide mere om, hvad unika betyder, kan du læse meget mere på siden her.

Unikke designs

Unikke designs betyder groft, at det enkelte smykke er unikt. At lave unikke smykker er vores speciale – vores store passion og mission. Vi drives af at gå på arbejde velvidende om, at ingen dage og ingen smykker er ens. Hvor stor forskel kan der så alligevel være på specielle forlovelsesringe? Mange forbinder forlovelsesringe med en solitairering. Det forstår vi godt, for en solitairering er også endegyldigt smuk. Dog kan forlovelsesringen eksempelvis også være en alliancering. Begge slags forlovelsesringe kan endvidere også designes i et hav af muligheder.

Eksempelvis kan der være forskel på
  • Metallerne: Gult guld, hvidguld, rødguld m.m.
  • Ædelsten: Størrelse, type og antal af brillanter og diamanter.
  • Ønsker til evt. indgravering og andre specielle detaljer.

Det er bare få af dine mange muligheder til designet ved bestilling af specielle forlovelsesringe. I Guldsmed Kristian Otte har vi også en online smykkebutik. Her kan du også finde unikke forlovelsesringe, som kan bestilles med det samme. Derudover kan du bruge vores online butik til at få en fornemmelse for prisniveau i forhold til kvalitet.

forlovelsesringe fyldt med brillanter

Vil du have mere inspiration? Vi har skrevet nogle små indlæg på siden her, hvor vi både fortæller om alt fra ædelsten til guldvarianter. Du kan også læse lidt mere om os og vores historie, hvis du vil høre, hvordan en autentisk guldsmed arbejder i det 21-århundrede.

Unika smykker med en unik historie

Vi elsker symbolik og tanken bag ethvert smykkedesign. Derfor glæder det os altid, når vi får lov til at arbejde med arvestykker. Unika designs handler nemlig ikke kun om at lave noget nyt fra bunden. Det handler også om at designe noget nyt ud fra et arvestykke.

Arvestykker – forlovelsesringe

Mange arver deres forældres eller bedsteforældres forlovelsesringe. Det kan også være vielsesringe, en diamant eller et særligt smykkevedhæng. Ofte er tilfældet, at ringen eller smykket ikke passer i både størrelse og som en ny forlovelsesring i det hele taget. Her kan vi hjælpe med at bringe nyt liv til smykket, uden at det mister sin historie. Vi kan omsmelte metallerne eller bruge ædelstenen i en ny stenfatning og meget mere. Det er også en del af at få en unika forlovelsesring hos Guldsmed Kristian Otte.

Har du et arvestykke, som skal være en del af forlovelsesringen til din udkårne? Så sig endelig til. Vi kommer gerne med et oplæg på et personligt design.

Guldsmed Kristian Otte – Den perfekte forlovelsesring Aalborg

Er du på udkig efter en forlovelsesring Aalborg? Så er vi altså det helt rigtige valg. Guldsmed Kristian Otte er en autentisk guldsmed placeret i hjertet af Aalborg. Vi udfører alle typer af opgaver inden for guldsmedefaget. Vores dygtige og kompetente guldsmede har et dybdegående kendskab til forskellige ædelmetaller og ædelsten.

I vores guldsmedie producerer vi håndlavede forlovelsesringe, der er perfekte til at stille det store spørgsmål. Vi har stor erfaring med at designe personlige, særlige og imponerende forlovelsesringe. Du kan komme ind og opleve vores arbejde på egen hånd, hvis du lægger vejen forbi vores værksted i Aalborg. Du kan også tage et kig i vores online smykkebutik, hvor du finder nogle af vores håndlavede forlovelsesringe.

Hvorfor skal du købe en forlovelsesring Aalborg?

Guldsmed Kristian Otte sikrer en høj kvalitet, da vi værner om vores valg af materialer. Hos os er du garanteret en unik, håndlavet og eksklusiv forlovelsesring.

Vi mener, at alle forlovelsesringe skal designes med:

✓ Et holdbart design
✓ Eksklusive materialer
✓ Egen personlighed
✓ Elegance

Og det er netop, hvad vores forlovelsesringe indeholder. Kontakt os i dag, hvis du har brug for rådgivning til den vigtigste ring i dit liv.

Forlovelsesringe med safir og diamanter

Forlovelsesringe til din butik

I Guldsmed Kristian Otte designer vi kun unika designs. Vi designer til gengæld ikke kun til privatpersoner. Har du selv en smykkeforretning, kan vi designe et unika sortiment af forlovelsesringe. Derudover kan vi også hjælpe med at designe kundernes specialønsker.

Hør meget mere om vores erhvervsløsninger her.

Forlovelsesringe Aalborg? – Book en tid

Overvejer du forlovelsesringe Aalborg? Så holder vi til på Østerågade 6, 1 TV, 9000 Aalborg.

Hvis du gerne vil forbi til en snak om forlovelsesringe Aalborg, må du meget gerne booke en tid, så vi kan stå klar til at hjælpe med det samme.

Forlovelsesringe Aalborg (9000) Østerågade 6, 1 TV: Book tid her. 

Her kan du også få et indblik i smedien og arbejdet med unikke forlovelsesringe.

  • Besvarelse på spørgsmålene

Nu kan vi jo praktisk afrunde afsnittet ved at vende tilbage til spørgsmålene i starten:

– Hvilken ring skal man vælge? 

Du skal ikke nødvendigvis vælge en færdig ring, men vælge de materialer, der stemmer overens med dine ønsker og forventninger.

– Hvilken pris er OK?

Der er ingen forkert pris, men naturligvis har budgettet effekt på mulighederne for valg af materialer.

Nogle siger, at prisen på en forlovelsesring skal svare til en månedsløn. Det synes vi er en forældet og forenklet forståelse. Vi mener i stedet, at du blot skal få budget og ønskede kvaliteter til at harmonere. Svar derfor blot på, hvad du ønsker i ringen. Så kan vi finde en pris og regulere designet, så det stemmer overens med dit budget.

– Hvordan får man unikke forlovelsesringe? 

… Man kontakter Guldsmed Kristian Otte. Så tager vi en snak om ønsker, hvorefter vi kan komme med et oplæg og en idé til designet.

Book en tid i dag

Forlovelsesringe er en vigtig brik i at fri til din udkårne. Det er noget helt særligt, som kræver omtanke. Husk derfor på, at vi står klar til at guide dig i dine muligheder, så du får alt, du ønsker.

Book en personlig aftale her.

Du er også velkommen til at ringe og skrive til Guldsmed Kristian Otte på:

Guldsmed Kristian Otte – Unikke personer fortjener unikke smykker.