Håndlavede smykker

Hvorfor vælge en uddannet guldsmed?

Dansk håndværk - håndlavede smykker

Dansk håndværk

Du får håndlavede smykker designet fra bunden af vores erfarne, passionerede og traditionelle guldsmede.

Ekspertise i håndlavede smykker

Ekspertise

Du snakker altid direkte med selvsamme guldsmed, som eftefølgende skal designe og smede dit drømmesmykke.

Høj kvalitet af håndlavede smykker

Høj kvalitet

Vi arbejder udelukkende med ægte guld, diamanter og perler. Derfor får du altid et yderst eksklusivt smykke af højeste kvalitet.

Custommade smykker

Custommade

Dit unikke smykke udformes præcis ud fra dine ønsker til metaller, ædelsten, form og budget.

Du får præcis det, du bestiller

1. Du beskriver dine ønsker
2. Vi viser dig en 3D-tegning af smykket
3. Du bestiller, hvis du er tilfreds.

3D-tegningen er naturligvis uforpligtende.

Telefon

Adresse

Østerågade 6. 1 TV
9000 Aalborg

håndlavede smykker

Dansk håndværk: Håndlavede smykker

Hos Guldsmed Kristian Otte tilbyder vi håndlavede smykker af højeste kvalitet, hvor der er kælet for detaljerne og gjort brug af eksklusive materialer. Vores håndlavede smykker er udformet af kompetente og faglærte guldsmede, der kreerer alt lige fra ringe til vedhæng. Hvad enten du skal bruge en vielsesring eller et par ørestikkere, kan vi altså hjælpe dig.

Hvorfor købe håndlavede smykker?

Hvorfor skal du investere i håndlavede smykker? Ved at investere i et håndlavet smykke fra os, er du sikret et smykke af højeste kvalitet, der holder længere end en livstid. Du får dig derfor et smykke, du kan bære gennem alle livets øjeblikke – fra den spæde start til den fredfyldte ende. Hertil sikrer smykkets høje kvalitet, at det kan gå videre i arv til de nærmeste. Et håndlavet smykke er derfor ikke blot et smykke, men et stykke historie – din historie. Historien skaber du selv, smykket smeder vi for dig. I og med at vores smykker er håndlavede, vil hvert enkelt smykke altid besidde sin egen specielle karakteristika, hvilket du ikke får med masseproducerede smykker. Du får altså et smykke med sit helt eget udtryk. Et udtryk, der er et resultat af den enkelte guldsmeds håndelag og indre kreativitet.

Eksempler på håndlavede smykker

Er du nysgerrig efter, hvilke smykker vi allerede nu har kreeret, så kan du gå på eventyr på vores hjemmeside. For at gøre det så let som muligt, så følger der her en liste med links til vores forskellige typer af smykker:

Ved at følge de forskellige links finder du arkiver med produktbilleder af smykker, vi allerede har udformet. Hvis du vil se en oversigt over allerede færdigdesignede smykker, der lige nu er til salg, så klik her. Klikker du på linket, finder du produktbilleder med tilhørende priser og specifikationer. Vores online smykkebutik er fordelagtig for dig, der gerne vil købe et allerede færdigdesignet smykke, men husk endelig, at vi også hjertens gerne designer et unikt smykke til dig.

specialdesign

Hos Guldsmed Kristian Otte ved vi om nogen, hvor betydningsfuldt et smykke er, og derfor tilbyder vi at lave specialdesigns. Du har altså muligheden for at erhverve dig et smykke, som lever op til alle de drømme, som du måtte have. Det gælder både form, materialer og budget. Når du bestiller specialdesigns hos os, foregår processen som følger:

Step 1: Hvad ønsker du?

I samarbejde med en guldsmed gennemgår vi dine ønsker: Hvilken form for smykke er der tale om? Er det eksempelvis en vielsesring eller et halssmykke? Hertil gennemgår vi dine forestillinger for smykkets specifikke udtryk. Det kunne eksempelvis være ønsker til materialerne – måske ligger du inde med et gammelt smykke, som du drømmer om at give nyt liv. Og hvad med prisen? Bare rolig, vi kan tilpasse brugen af metaller og ædelsten, så du får et smykke, der stemmer overens med dit budget – inden for rimelighedens grænser.

Step 2: Guldsmedens tegning

Efter samtalen om dine ønsker bliver du præsenteret for en 3D-tegning. Er du, mod alt forventning, ikke tilfreds med smykket, kan vi foretage ændringer, eller du kan afbryde designprocessen. Er tegningen af smykket alt, hvad du drømmer om, er du klar til bestilling.

3D-tegning

Step 3: Bestilling

Dit smykke er bestilt, og du er snart den lykkelige ejer af dit helt eget specialdesignet smykke, som kun du, eller en du har kært, bærer rundt på.

Specialdesigns fra Guldsmed Kristian Otte er et godt valg til dig, der elsker at have noget, ingen andre har. Derudover er specialdesigns et godt valg til smykker, der repræsenterer større livsbegivenheder, som eksempelvis ægteskab eller barnedåb. Med specialdesigns får du nemlig muligheden for at inkorporere din helt egen historie i smykket. Du får også muligheden for at få et smykke, som symboliserer noget, der har betydning for lige netop dig, eller personen smykket er tiltænkt.

Er et specialdesign noget for dig, så skal du blot booke en tid, så vi kan drøfte dine ønsker til smykket. Du kan også booke tid telefonisk samt over e-mail.

Håndlavede ringe – i flere designs

Hos Guldsmed Kristian Otte smeder vi unikke, håndlavede ringe, som tilfredsstiller både ham og hende. I guldsmedien tilpasser og designer vi ringe efter dine ønsker til ædelmetaller, ædelsten, form og ikke mindst dit budget. Sammen skaber vi et smykke, der udstråler kærlighed ved første øjekast.

Alle vores håndlavede ringe kan fås i både gult, rosaguld og hvidguld samt med brillanter og diamanter. Derudover tilbyder vi fuld tilpasning af ringens størrelse, form og design. Du kan selv kombinere materialerne i ringen, så den passer til dine ønsker. Det kan for eksempel være en solitairering i 14 karat guld med skarpe kanter og tre 0,20 carat brillanter. Du kan også vælge at kombinere forskellige farver af ædelsten i din ring for at skabe et unikt udtryk. Kun din fantasi sætter grænser.

Vores håndlavede smykker er smedet med hjertet og skabt med dygtige og kompetente hænder. Gennem tiden har vi efterhånden hjulpet mange kunder med at designe deres drømme smykker – hvad enten det er almindelige håndlavede ringe, forlovelsesringe, vielsesringe, solitaireringe og allianceringe. Når du vælger Guldsmed Kristian Otte, kan du være sikker på, at du er i erfarne og trygge hænder.

Hos os er du en vigtig del af designprocessen, og vi samarbejder tæt med dig for at sikre, at det færdige smykke lever op til dine drømme og forventninger. Vi står klar til at tage en uforpligtende snak med dig om dit næste smykke.

Har du brug for hjælp?

Hos Guldsmed Kristian Otte er vi eksperter i smykker. Udover at købe håndlavede smykker fra os kan du altså også få hjælp til andre smykke-relaterede opgaver. Vi står eksempelvis klar til at hjælpe dig med tilpasning og reparation af smykker. Derudover kan vi tilbyde dig rådgivning i forhold til vedligeholdelsen, så dine smykker holder en livstid og mere til.

Er du interesseret i at nørde smykker, så har vi også udarbejdet en række artikler, der gør dig klogere på eksempelvis ædelsten og -metaller.

Vil du høre om dine muligheder, så kan du sende os en besked vedrørende din forespørgsel. Du er også altid velkommen til at kontakte os telefonisk og på mail:

Sidst, men ikke mindst, har du mulighed for at besøge vores værksted. Værkstedet finder du på Østerågade 6, 1 TV i Aalborg.

Guldsmed Kristian Otte – Håndlavede smykker, der holder en livstid