Smukke ørestikker

Dette er en inspirationsside med et udvalg af vores ørestikker. Vi kan lave klassiske ørestikker, men også lange øreringe med krog, samt runde creoler. Alle vores smykker fåes i gult, rosa og hvidguld alt efter, hvad du foretrækker. Vores designs kan tilpasses dine ønsker, og du kan altid få en større eller mindre sten, eller en helt anden farve ædelsten.

Ønsker du unikke smykker efter dit ønske?

Vores unikke designs udføres og fremstilles efter ønske, ved hjælp af de udvalgte materialer til et personligt smykke med en unik historie.

Få klassiske og unikke øreringe

I Guldsmed Kristian Otte kan du få lige nøjagtige de øringe, du ønsker og begærer.

Vi håber, at denne side har været med til at inspirere dig med vores mange varianter af personlige øreringe. Vi vil gerne understrege, at det blot er et beskedent udpluk, der skal være med til at inspirere.

I Guldsmed Kristian Otte lader vi os ikke begrænse. Du kan få lige præcis de ørestikker og øreringe, du ønsker. Har du et specielt ønske, så kan vores professionelle, passionerede og kreative guldsmede helt sikkert designe øreringe og andre smykker, som efterlever selv dine ønsker til selv de mindste detaljer.

Vi designer både klassiske og unikke øreringe og ørestikker. Det betyder, at vi kan tilbyde ægte klassikere inden for øreringe. Eksempelvis klassiske ørestikker med ædelsten eller eventuelt med perle. Det betyder også, at du kan få unika designs og unikke øreringe, som du er helt alene om at eje. Ingen vil have samme variant, som dig.

Valget er op til dig, og vi står altid klar til at adlyde dit personlige ønske.

Korte eller lange øreringe?

Valget om korte eller lange øreringe og ørestikker er dit. Nogle foretrækker en klassisk, kort ørestikker med brillanter, mens andre foretrækker lange øreringe med et elegant og feminint udtryk.

Vi er heldigvis alle forskellige. Derfor må vi også gerne have forskellige præferencer til vores drømmesmykke. Der er heller ingen, som siger, at du ikke kan få designet og købe både korte og lange øreringe. Det bestemmer du heldigvis fuldstændig selv.

Unika Smykker Øreringe

Vi designer Unika Smykker Øreringe, som fortæller din unikke historie.

– Det kan være historien om dit bryllup.
– Det kan være historien om dine drømme.
– Det kan være historien om dig og en, du holder af.
– Det kan være historien om dit jubilæum.
– Det kan også være historien om en tid eller person, du aldrig vil glemme.

I Guldsmed Kristian Otte hjælper vi med at fortælle din personlige historie gennem Unika Smykker Øreringe og mange andre slags unikke smykker.

Det kan være Unika Smykker Øreringe, Bryllupsringe, Vielsesringe, Solitaireringe, Allianceringe, Vedhæng og alle andre smykker, som du ønsker et helt unikt design til.

Vi har dedikeret denne side til at fortælle mere om vores arbejde med unika smykker.

Guld-øreringe af arveguld?

Hvis du ligger inde med arveguld, kan vi omsmelte metallet til nye unika guld-øreringe. Vi synes, det er smukt, når fortid og fremtid kan forenes i et smykke.

Der er flere, som har arveguld liggende fra en helt særlig person eller tid. Nogle gange skal et arvestykke bare forblive et arvestykke. Andre gange er det en overvejelse værd, om arvestykket skal bruges mere aktivt.

Det kan være, du har arvet et bryllupssmykke fra en nær slægtning. Et smykke som er flot på sin helt egen måde, men som du eller din partner aldrig vil kunne bære på grund af størrelse eller lignende. I stedet for at glemme tanken, kan du vælge at bruge smykkets metal eller sten til eksempelvis guld-øreringe. På den måde vil du aktivt bære rundt på et stykke personligt historie, som giver en helt særlig følelse.

Det kan også være, du selv skal giftes, eller dit barn måske skal. Der har gennem mange år været tradition for, at forlovelsesringen eller vielsesringen er et arvestykke. Her er det bare ærgerligt, hvis ringen ikke passer eller af andre grunde ikke kan bruges til formålet.

Så kan du oplagt få omsmeltet smykket eller bruge stenen til en helt ny unika vielsesring. Det er en perfekt måde at forene fortid og fremtid. Du kan også bruge stenen eller smykket til guld-øreringe eller andre smykker.

Det er vigtigt at sige, at vi behandler dine arvestykker med den respekt og elegance, de fortjener. Vi ved godt, at vi har med et stykke historie at gøre, som ikke skal forsvinde, men derimod blot fornys, så det kan leve mange år endnu.

På vores side med inspiration til unika designs kan du se et udpluk af de personlige historier, vi i tidens løb har fortalt gennem unika smykker.

Fås i Gult-, Rosa- & Hvidguld-Øreringe

Få dine øreringe og ørestikker i gult-, rosa- eller som hvidguld-øreringe. Du kan få dine øreringe, som du ønsker, og det er bestemt også gældende, når vi taler metaltype.

Vi kan behandle de fleste slags metaller og sten, så du skal ikke holde dig tilbage for at spørge om en speciel præference. Hvidguld-øreringe, rosaguld eller rødguld. Hvad er forskellen egentlig? Det er et typisk spørgsmål, som bestemt er relevant, når du står overfor køb af ørestikker eller lignende.

Derfor har vi også skrevet denne artikel om forskellen på guld-typer. Her kommer vi også ind på det næste store spørgsmål – Hvad betyder guldets karat?

Nogle gange kan det også være rart med lidt prismæssige eksempler samt muligheder, hvor du tydeligvis kan se, hvad du får for pengene i hvidguld-øreringe og andre varianter. Derfor vil vi gerne opfordre dig til at besøge vores online smykkebutik.

Her kan du både finde, vælge og få de konkrete øreringe, men du kan såmænd også blot lade dig inspirere af detaljer, som du ønsker, skal indgå i dine unika smykker.

Vi er her for at hjælpe – Både privat og erhverv

I Guldsmed Kristian Otte er vi ikke ensidigt hårdtarbejdende håndværkere. Vi anser også os selv som konsulenter, der kan hjælpe dig med at realisere din smykkedrøm.

Det gælder selvsagt dig som privat ønsker unikke smykker, men det gælder også andre smykkebutikker og andet erhverv, som ønsker rådgivning og formning af nyt til butikkens sortimentet.

Vil du høre mere om vores erhvervsløsninger, kan du finde mere information på vores erhvervsside.

Guldsmed Kristian Otte har siden 2011 skabt unika smykker til unikke mennesker. Vi har en helt særlig nordjysk historie, som vi gerne deler med dig på siden om guldsmedien, hvor du også kan finde information om vores dygtige og passionerede guldsmede.

Har du brug for et nyt smykke? Brug for rådgivning omkring et smykke? Brug for hjælp til reparation eller omsmeltning? Brug for at høre mere om os som guldsmed?

Book tid her, så hjælper vi personligt

Book en tid her.

Som vi altid siger, er vi også konsulenter, og den personlige relation og kontakt er for os en stor del af at skabe dit smykke.

Ring også gerne på: 30 32 69 14 eller skriv til: guldsmed@kristianotte.dk

Du er også velkommen forbi i guldsmedien på Østerågade 6, 1 TV, 9000 Aalborg. Også hvis du bare ønsker at se, hvordan en ægte guldsmed arbejder i det 21-århundrede.

Guldsmed Kristian Otte er klar til at designe dine personlige øreringe og andre smykker.

Vi er flyttet til centrum!


» Vores nye adresse er Østerågade 6, 1 TV, 9000 Aalborg «