Solitaireringe

Her er et udvalg af vores solitaireringe til din inspiration. Vi laver både helt klassiske diamantringe, men vi kan også specialdesigne en ring, der er tilpasset personligt til dig.
Vores solitaire ringe kan fåes gult, rosa og hvidguld, med både diamanter og farvede ædelsten i alle størrelser.

Ønsker du unikke smykker efter dit ønske?

Vores unikke designs udføres og fremstilles efter ønske, ved hjælp af de udvalgte materialer til et personligt smykke med en unik historie.

Se vores smukke solitaire-ringe

Vi håber, du har fundet lidt inspiration i vores udpluk af diverse solitaire-ringe. Husk, at det ene og alene er et beskedent udpluk, og at vi kan designe dine solitaire-ringe lige præcis, som du ønsker.

I Guldsmed Kristian Otte er vi passionerede guldsmede, som nyder at arbejde ihærdigt med ædelmetaller – hver eneste dag. Derfor er vi også klar på enhver opgave, vi bliver stillet. Solitaire-ringe er en af de opgaver, vi aldrig bliver træt af det.

For det første er det bare et elegant smykke, hvorfor det altid er en stor fornøjelse at færdiggøre en ny solitaire-ring. Dens enkelthed med den enestående sten giver en elegance, du ikke finder i andre ringe.

Dernæst betyder bestillingen af solitaire-ringe ofte, at en person erklærer sin kærlighed til en anden, hvilket altid gør opgaven personlig og unik. Vi elsker at høre historien bag og de drømmende grunde til, at vi skal udforme en helt speciel solitaire-ring.

I Guldsmed Kristian Otte kan vi både designe helt klassiske solitaire-ringe, men kan også specialdesigne en helt unik ring, som passer til dine ønsker.

Forlovelsesringe

Vi kommer ikke udenom, at de fleste forbinder solitaire-ringe med forlovelsesringe. Vi er da også selv enige i, at en solitairering er perfekt som forlovelsesring. Når vi taler forlovelse, taler vi naturligvis også om noget, som er yderst personligt – og individuelt.

Forlovelsesringen skal være noget helt specielt, der viser båndet mellem det kommende ægtepar. Hos Guldsmed Kristian Otte kan du få solitaire-ringe med ædelsten og farvede diamanter. Derudover kan du også bestille dem i forskellige typer af guld.

Det vigtigste at nævne er, at du kan få din forlovelsesring præcis, som du ønsker.

  • Ud fra dit budget.
  • Ud fra dit ønske til design – med vores rådgivning.
  • Ud fra det metal og med den sten, som du ønsker.

Så hvis du er landet på siden for at afsøge markedet for den perfekte forlovelsesring, så garanterer vi dig, at vi kan hjælpe ud fra præcis dine ønsker til ringen.

I Guldsmed Kristian Otte kan vi også hjælpe med andre typer af ringe. Du kan blandt andet finde inspiration til vielsesringene, allianceringe og alle andre slags bryllupsringe.

Metallet: Solitaire-ring guld?

Få en solitaire-ring guld i flere varianter. Vi kan designe en solitaire-ring guld – gult, rosa og hvidguld. Du bestemmer selv hvilket metal, der passer til nøjagtig dig eller den, du skal give ringen til.

Derudover bestemmer du også selv hvilken sten, du vil have i din solitaire-ring guld. Vi kan både bryde solitaire-ringen med diamanter og farvede ædelsten, som du kan få i alle slags størrelser.

Hvis du vil vide en smule mere om diamanter, har vi på denne side sammensat en letlæselig artikel på området. Her bliver du blandt andet introduceret for kategorierne: ‘carat’, ‘colour’, ‘clarity’ og ‘cut’, som er med til at bestemme diamantens værdi. Vi slutter også af med at fortælle dig, hvad der er vigtigt at have in mente, når diamanten skal vælges til blandt andet en solitaire-ring guld.

Ekstra læsning: Solitaire-ring Hvidguld og lignende

Artiklen vi nævnte i ovenstående, omhandler diamant-valget, men du skal ikke snydes for at lære lidt mere om solitaire-ring Hvidguld, Rosa og Gult guld. Du kan finde alt viden om de forskellige guldvarianter og deres betydning i artiklen her: Bliv klogere på guld.

Solitaire-ring Hvidguld er et af flere valg, og vi vil lade dig bestemme. Vi guider dig naturligvis i valget af metal og type. Derfor skal du også se artiklerne som lidt ekstra læsning til dig, som er nysgerrig på materialerne bag ringen. Du skal derimod ikke tro, at det er nødvendigt at vide alt om solitaire-ringe hvidguld eller lignende for at få hjælp.

Vi skal nok fortælle dig alt, du har brug for at vide, når du kontakter os med din forespørgsel. I Guldsmed Kristian Otte sætter vi altid tid af til at forstå dig og dit unikke ønske til ringen.

Vil du mødes til en snak om solitaire-ringe? Så book en tid her.

Unika designs

Alt vi smeder i Guldsmed Kristian Otte er unika designs. Smykker kan ligne hinanden, men når du får en ægte guldsmed til at smede dit smykke, vil det blive et unikt slutresultat, som du alene ejer.

Unika designs handler ikke kun om, at dit smykke bliver dit enerådige design. Det handler også om at få alle følelser og tanker ind i smykket – som solitaire-ringe. Hvad skal smykket symbolise?

Vi designer eksempelvis mange smykker ud fra kundernes eksisterende arvestykker. Det er en taknemmelig opgave at omsmelte metaller til nye smykker, hvor vi får lov at forene fortid og fremtid.

Det kan være, du har arvet din bedstemors gamle vielsesring, som du gerne selv vil bære. I det tilfælde kan vi enkelt gøre ringen større, så den er tilpasset din finger. Vi kan også justere den en smule, så den beholder sin historie, men fremstår i et nyere design. Alt er muligt, og du kan læse mere generelt om unika smykker her.

Skal solitaire-ringe bruges som forlovelsesring, er der også flere, der arver en ring fra familien, som de vil elske at sætte på partnerens finger. Det er bare en skam, hvis den ikke passer, eller hvis den er slidt til ukendelighed. Foruden at omsmelte ringen til en moderne og perfekt solitaire-ring, kan vi også lavpraktisk hjælpe med at reparere din ring eller pleje den på retmæssige måde, som vi nok skal rådgive dig i.

Vi kan også hjælpe med ny fatning til din eksisterende solitaire-ring?

Guldsmed Kristian Otte er en klassisk guldsmed, som kan hjælpe med alt inden for solitaire-ringe. Vi står klar til at lytte til dine ønsker.

Book en aftale i dag

Skal vi hjælpe dig med en ny solitaire-ring? Så book en tid her.

Du må naturligvis også gerne kontakte os direkte på: 30 32 69 14 eller guldsmed@kristianotte.dk

Guldsmed Kristian Otte er en autentisk guldsmed i hjertet af Aalborg. Vi hjælper private med solitaire-ringe og andre smykker samt erhvervslivet med nye kollektioner til butikken eller med deres specialønsker fra kunden. Læs her mere om sidstnævnte erhvervsløsninger.

Vil du høre mere om, hvordan en “gammeldags” guldsmed arbejder i det 21. århundrede, så kan denne artikel give dig en fornemmelse. Du kan også opleve guldsmeden fra første parket. Besøg os på Østerågade 6, 1 TV, 9000 Aalborg – Men giv os gerne en melding om din ankomst forinden.

Vi håber, du blev klogere på solitaire-ringe, og hvad vi i guldsmedien kan tilbyde netop dig. Det korte af det lange er meget enkelt – Vi kan designe præcis det smykke, du altid har ønsket dig.

Guldsmed Kristian Otte: Solitaire-ringe står alene, men vi står sammen om designet.

Vi er flyttet til centrum!


» Vores nye adresse er Østerågade 6, 1 TV, 9000 Aalborg «