Guldsmediens historie

Kristian Otte blev uddannet guldsmed i 2001 hos Georg Jensen i Hjørring. Derefter ansat i produktionen ved Georg Jensen i København. Den store interesse æstetik og design udmøntede sig i en 3 årig uddannelse i formgivning og design, på Institut for Ædelmetal i København. Efter endt specialisering ansat fra 2007 ved guldsmed Carat Design i Aalborg midtby, hvor den primære beskæftigelse bestod i design og fremstilling af unika smykker. I 2011 oprettes Guldsmed Kristian Otte værksted med butik.

I guldsmedværkstedet med butik, beskæftiger vi os med alle aspekter indenfor guldsmedfaget. Vi udfører opgaver som indfatning af ædelsten, formgivning, design og udarbejdelse af unikke smykker og forandringer af smykker. Vi tilbyder en mulighed for at besøge guldsmedeværkstedet, gør en dyd ud af at yde en professionel service, i personlige og hyggelige rammer.

I butikken og her på webshoppen forhandles desuden et unikt udvalg af håndlavede unikasmykker bl.a. vielsesringe og forlovelsesringe, ringe, halssmykker, halskæder, øreringe og armbånd.

Kristian Otte modtog sølvmedalje for sin svendeprøve i 2001. Derudover er vi stolte af at have modtaget kunsthåndværkerprisens sølvmedalje i 2003, overrækkelsen blev overværet af H.M. Dronning Margrethe 2. Prisen blev tildelt for en armring lavet af 800 øskner i oxyderet sølv.

Book aftale

Guldsmed Kristian Otte består af

Guldsmed Kristian Otte

Kristian Otte

G U L D S M E D

Cecilie Lyng Andersen

Cecilie Lyng Andersen

G U L D S M E D

Louise Viborg Petersen

Louise Viborg Petersen

G U L D S M E D

Kenneth Holm Jørgensen

Kenneth Holm Jørgensen

G U L D S M E D

Jannik Bjerg

Jannik Bjerg

G U L D S M E D

Vil du høre mere om mulighederne
for at få et unikt smykke?

Lad os tage en snak om dine ønsker

TELEFON

ADRESSE

Østerågade 6, 1 TV, 9000 Aalborg