Historien

Kristian Otte blev uddannet guldsmed i 2001 hos Georg Jensen i Hjørring. Derefter blev han ansat i produktionen ved Georg Jensen i København. Den store interesse i æstetik og design udmøntede sig i en 3-årig uddannelse i formgivning og design på Institut for Ædelmetal i København. Efter endt specialisering blev han fra 2007 ansat ved guldsmed i Aalborg midtby, hvor den primære beskæftigelse bestod i design og fremstilling af unika smykker. I 2011 oprette han eget værksted og butik: Guldsmed Kristian Ottes. I 2021 flyttede værkstedet til Østerågade 6, 1 TV.

Din autentiske guldsmed i Aalborg

Guldsmedien

I guldsmedværkstedet beskæftiger vi os med alle aspekter indenfor guldsmedfaget. Vi udfører opgaver som indfatning af ædelsten, formgivning, design og udarbejdelse af unikke smykker og forandringer af smykker. Vi tilbyder en mulighed for at besøge guldsmedeværkstedet og gør en dyd ud af at yde en professionel service – i personlige og hyggelige rammer.

Her på webshoppen forhandles desuden et unikt udvalg af håndlavede unika smykker; bl.a. vielsesringe og forlovelsesringe, ringe, halssmykker, halskæder, øreringe og armbånd.

Book tid her

Hædersbeviser

Kristian Otte modtog sølvmedalje for sin svendeprøve i 2001. Derudover er vi stolte af at have modtaget kunsthåndværkerprisens sølvmedalje i 2003. Overrækkelsen blev overværet af H.M. Dronning Margrethe 2. Prisen blev tildelt for en armring lavet af 800 øskner i oxyderet sølv.

hæderspriser-guldsmed
Guldsmed Kristian Otte

Kristian Otte

Guldsmed

Louise Viborg Petersen

Louise Viborg Petersen

Guldsmed

Kenneth Holm Jørgensen

Kenneth Holm Jørgensen

Guldsmed

Jannik Bjerg

Jannik Bjerg

Guldsmed

Vil du høre mere om mulighederne
for at få et unikt smykke?

Lad os tage en snak om dine ønsker

Telefon

Adresse

Østerågade 6. 1 TV
9000 Aalborg