Guldsmedeværksted

Kom med bag om vores guldsmedeværksted i Aalborg

Historien

Kristian Otte blev uddannet guldsmed i 2001 hos Georg Jensen i Hjørring. Derefter blev han ansat i produktionen ved Georg Jensen i København. Den store interesse i æstetik og design udmøntede sig i en 3-årig uddannelse i formgivning og design på Institut for Ædelmetal i København. Efter endt specialisering blev han fra 2007 ansat ved en guldsmed i Aalborg midtby, hvor den primære beskæftigelse bestod i design og fremstilling af unika smykker. I 2011 oprettede han eget guldsmedeværksted og -butik: Guldsmed Kristian Otte. I 2021 flyttede værkstedet til Østerågade 6, 1 TV.

Din autentiske guldsmed i Aalborg
ringeguldsmedeværksted Aalborg

Guldsmedien

På vores guldsmedeværksted beskæftiger vi os med alle aspekter inden for guldsmedefaget. Vi udfører opgaver som indfatning af ædelsten, formgivning, design og udarbejdelse af unikke smykker og forandringer af smykker. Vi tilbyder en mulighed for at besøge vores guldsmedeværksted og gør en dyd ud af at yde en professionel service – i personlige og hyggelige rammer.

Her på siden kan du finde inspiration til vores håndlavede smykker, såsom vielsesringe, forlovelsesringe, halssmykker, øreringe og vedhæng. Hvis du finder noget, der fanger din interesse, så tøv ikke med at bestille en tid, hvor vi kan drøfte dine ønsker i detaljer.

Book tid her

Hædersbeviser

Kristian Otte modtog sølvmedalje for sin svendeprøve i 2001. Derudover er vi stolte af at have modtaget kunsthåndværkerprisens sølvmedalje i 2003. Overrækkelsen blev overværet af H.M. Dronning Margrethe 2. Prisen blev tildelt for en armring lavet af 800 øskner i oxyderet sølv.

hæderspriser-guldsmed
Guldsmed Kristian Otte

Kristian Otte

Guldsmed

Louise Viborg Petersen

Louise Viborg Petersen

Guldsmed

Kenneth Holm Jørgensen

Kenneth Holm Jørgensen

Guldsmed

Jannik Bjerg

Jannik Bjerg

Guldsmed

Vil du høre mere om mulighederne
for at få et unikt smykke?

Lad os tage en snak om dine ønsker

Telefon

Adresse

Østerågade 6. 1 TV
9000 Aalborg

Guldsmed Kristian Otte

Vi er lige præcis det, du forbinder med en traditionel guldsmed. Hos Guldsmed Kristian Otte designes smykkerne fra bunden, og vi arbejder udelukkende med de fineste ædelsten og -metaller. Alt er håndlavet af vores dygtige guldsmede, som brænder for det ældgamle fag.

Vores guldsmedeværksted ligger som et åbent værksted i hjertet af Aalborg. Alle har derfor muligheden for at kigge ind og se, hvordan en autentisk guldsmed arbejder i det 21. århundrede. Vores guldsmedeværksted i Aalborg er åbent alle hverdage fra 10.00-17.00 og hver lørdag mellem 10.00-13.00.

Giv os gerne besked, hvis du kigger forbi, så er vi klar til at tage imod dig.

Hvad gør os unikke?

På vores guldsmedeværksted designer vi håndlavede, unikke smykker. De unikke smykker kan kun komme til verden, fordi vi består af lige så unikke guldsmede, der er kreative, professionelle, arbejdsomme og kundeorienterede. Vi ved, at vores smykker ikke bare er pynt. Vores smykker er historie, kærlighed, elegance, symbolik og værdi. Vores kunder er meget forskellige, men ens for dem alle er, at de ønsker at fortælle noget med det smykke, de bestiller. Vi har naturligvis flere kunder, som bestiller en forlovelsesring for at stille det store spørgsmål. Vi har også kunder, som ønsker at fortælle forhistorien ved at få designet et smykke fra et arvestykke. Nogle kunder ønsker også at udtrykke deres personlighed og fortælle mere om sig selv ved at bestille et unikt smykke, der afspejler deres individuelle stil og præferencer.

Når du besøger vores guldsmedeværksted, er det vores fineste opgave at forstå dig og dit behov. Vi lægger stor vægt på at få din fortælling ned i smykket, uanset hvilket smykke, du ønsker:

For at imødekomme vores kunders ønsker, starter vi processen fra forskellige udgangspunkter:

– Nogle kunder har en klar vision for deres smykke, inklusive design, budget og detaljer.
– Nogle ønsker et håndlavet, unikt smykke og har ikke et specifikt design i tankerne.
– Nogle kunder har et klart formål, som et frieri, men mangler konkret visualisering.

Selv om tilfældene adskiller sig fra hinanden, går vi til opgaven med lige så stor professionalisme og detaljegrad. Vi vil forstå dine ønsker og ramme plet med drømmesmykket.

Mulighed for 3D-visualisering

For at opnå det mest tilfredsstillende resultat har vi mulighed for at visualisere smykket i en 3D-tegning, før vi går videre med designet. På den måde ved du altid helt præcis, hvad du får, inden vi påbegynder arbejdet. Ved at visualisere smykket kan vi også hurtigt korrigere efter ønsker. Der er nemlig stor forskel fra idéen i tankerne til selve designet. Når du anskuer 3D-tegningen, lægger du måske mærke til eventuelle afvigelser fra dine oprindelige ønsker. Det kan være, at du ikke synes, formen alligevel passer til den vielsesring, du ønsker. Det kan også være, at du finder ud af, at stenen på forlovelsesringen er nødt til at være en tand større.

Som du nok kan læse, er en af de store fordele ved et guldsmedeværksted, at du er meddesigner af smykket – i det omfang du ønsker.

Service og reparation

Et guldsmedeværksted adskiller sig også ved, at det netop er et værksted. Ligesom bilen, der går i stykker, kan du også sende dine smykker på værkstedet, hvis de fejler noget.

Guldsmed Kristian Otte står klar til at hjælpe dig med at reparere dit smykke i tilfælde af uheld. Det kan være svært at se et unikt smykke blive beskadiget, især hvis det gemmer på en personlig historie eller symboliserer noget særligt.

Hos Guldsmed Kristian Otte kan vi hjælpe med:

Du kan derfor vide dig sikker på, at du altid har et sted at gå hen, hvis uheldet er ude. Mange ser det som en god forsikring, der gør det lidt mere rart at bestille et eksklusivt smykke hos Guldsmed Kristian Otte. Vi er her for at hjælpe, hvad enten du skal have hjælp til at forme drømmesmykket eller hjælp til at reparere et smykke.

Besøg guldsmedeværksted i Aalborg

Vi kan skrive nok så meget, men et guldsmedeværksted skal opleves med egne øjne, og det har du mulighed for hos Guldsmed Kristian Otte i Aalborg. Fortæl os, at du kommer forbi, så kan vi vise dig arbejdet på værkstedet og fortælle lidt om vores tilgang. Vi kalder os selv for et åbent værksted, og du er hermed inviteret.

Guldsmed Kristian Otte – Dit autentiske guldsmedeværksted i Aalborg.