Unika smykker / Specialopgaver

Vi designer unika smykker til unikke mennesker. Ud fra din historie og dine ønsker formgiver vi unika smykker, som smedes med både hænder og hjerte for at give smykket det personlige touch, som det fortjener.

Her på siden kan du se et udpluk af de personlige historier, vi visuelt har fortalt gennem forskellige specialopgaver. På billederne er blandt andet elegante forlovelsesringe, vielsesringe, guldringe, halskæder, armbånd og øreringe. Det er alle unika smykker, som kan designes med mange, få eller ingen ædelsten og brillanter – I guld, hvidguld, rødguld og andre ønskede metaller. 

Den vigtigste ingrediens er dit ønske. Derefter kan næsten alt lade sig gøre.

Aftal en tid i dag på 30326914 eller info@kristianotte.dk

Ønsker du unikke smykker efter dit ønske?

Vores designs fremstilles efter ønske,
så du får et personligt smykke med en unik historie. Kontakt os.

Smykker – unika designs – Hvad er det?

Smykker unika designs er kort og godt unikke smykker, som specialdesignes til dig. 

Det vil også sige, at det er smykker, som du er den eneste, der ejer – på hele jordkloden. Det kan være en rar tanke at gå med på hånden. Specielt hvis dit smykke har en historie, som du også er helt alene om at eje. 

Smykker unika designs kan netop bestå af arvestykker, som omsmeltes til et nyt elegant smykke. Det kan også være en forlovelsesring, som skal gengive din partners skønne væsen. Unika smykker kan såmænd også blot være dine specialønsker til ørestikkere eller halskæder, som passer perfekt til din stil og din personlighed. Smykker unika designs kan med andre ord være alt, der indeholder dine ønsker, som vi kunstnerisk former til et ekstraordinært smykke.  

Gør arvestykker til arvesmykker

I Guldsmed Kristian Otte har vi mange kunder, som kommer med deres arvestykker og ønsker, at vi giver dem nyt liv. Det synes vi er en helt ufattelig skøn opgave at få. 

Det ekstraordinære ved at forvandle arvestykker til nye arvesmykker er, at vi kan forene fortid og fremtid. Eksempelvis kan du have en gammel vielsesring, som du har arvet fra en ældre generation. Metallet kan vi genanvende i en ny vielsesring, der passer på dig og din partners forhold og ønsker. På den måde vil du bære en ring resten af livet, som minder dig om alt det bedste fra dit liv – fortid og fremtid. Det kan også en ædelsten, som har siddet i en arvet halskæde – eller ørestik for den sags skyld. Her kan vi i værkstedet placere stenen i en ny elegant fatning på et nyt unikt smykke. 

Arvestykker indeholder en helt speciel symbolik. Vi elsker arvestykker og sætter en dyd i at bruge smykket aktivt i designet af nye unika smykker. 

Alle metaller, sten og materialer kan anvendes

Når vi sammensætter og modellerer unika designs, kan vi anvende alle slags metaller, sten og andre materialer og specialønsker til indgravering, form og sammensætning. 

Du kan ene og alene selv bestemme, hvordan dine unika smykker skal designes, og der er meget at vælge mellem, når du skal have designet dine egne unikke smykker:

Hvilket smykke skal vi smede? Halskæde, forlovelsesring, vielsesring, ørestikker, alliancering eller solitairering

Hvilket metal skal det bestå af? Måske hvidguld, rødguld eller sølv? Guld i 8, 14 eller 18 karat? (Læs mere om metaltyper)

Skal der ædelsten på eller i dit smykke? Ringe fyldt med brillanter. En halskæde med en fin rubin som vedhæng. En forlovelsesring med diamant – eller måske ørestykker med hvide perler? (Læs mere om ædelsten)

Derforuden kommer spørgsmål til form, tykkelse og indgravering.

Bare rolig. I Guldsmed Kristian Otte hjælper vi dig med hele processen og inddrager dig i alle valg, så vi er sikre på, at du får de unika smykker, du drømmer om. 

Du er derfor mere end velkommen til at booke en gratis tid i vores guldsmedie på Østerågade 6, 1 TV, 9000 Aalborg, hvor vi sammen finder frem til dine unika smykker. 

Fra unika smykker Aalborg – til unika smykker i hele Danmark

Er du på udkig efter unika smykker Aalborg? Så kan du glæde dig over, at vores værksted og butik er at finde på Østerågade 6, 1 TV. Dog vil vi understrege, at vi designer unika smykker Aalborg, Aarhus, Odense, København og alle andre byer.

Vores guldsmedie og værksted indeholder nordjyske rødder og værdier, som vi ønsker at sprede til hele Danmark. Vi vil bare gerne hjælpe alle, som ønsker sig et helt særligt smykke. 

Derfor kan du både bestille unika smykker og rådgivning telefonisk og på mail, hvis der er langt til Aalborg. I Guldsmed Kristian Otte er alle smykker håndlavede, så du skal også føle dig fri til at besøge vores online butik med specialdesigns. Om ikke andet kan det være, du kan finde yderligere inspiration til dit næste unika design. 

Processen bag unika designs

Vi ønsker, at det skal være nemt at bestille unika smykker og specialdesigns. Ønsker du et unika smykke, eller er du interesseret? Så lyder processen således:

  1. Fortæl os om dine tanker og ønsker – telefonisk, på mail eller ved besøg.
  2. Vi mødes i guldsmedien efter aftale, eller aftaler et telefonisk møde. 
  3. I samråd udformer vi et design ud fra ønsket materiale, budget og lignende.
  4. Dernæst går vores professionelle guldsmede i gang med dit smykke.
  5. Når smykket er færdigt, aftaler vi overlevering. Nemt og bekvemt. 

Har du spørgsmål til processen, skal du bare sige til, så svarer vi gerne på alle dine spørgsmål. Du er også velkommen forbi værkstedet, så du med egne øjne kan se, hvordan et unika smykke får liv fra start til slut. 

Unika smykker til erhverv

Unika smykker er for alle. Det gælder også erhvervslivet, og som professionel guldsmed, leverer vi også specialopgaver og unika designs til andre guldsmede og smykkebutikker. 

Vi kan hjælpe med dine kunders specialønsker til smykket. Fra både reparationer og stenfatning til simpel og effektiv indgravering.

Vi kan også udforme en ny kollektion til butikken – private label – ved hjælp af 3D-tegning og eget støbeanlæg. Herved kan du få designet dine helt egne specialdesignede smykker. Vi hjælper selvfølgelig gerne med rådgivning og idéer. 

Læs mere her om erhvervsløsninger. 

Menneskene bag dit unika smykke

Unika smykker indeholder dine ønsker og din personlighed, men de bærer også præg af menneskene bag designet. Unika smykker er håndlavede, hvorfor vi kun synes, det er naturligt, at smedens aftryk også er at finde med et personlig præg på smykket, som er af højeste kvalitet fra professionelle hænder. 

Guldsmediens stifter er Kristian Otte, som er uddannet guldsmed i Georg Jensen og specialiseret i formgivning og design. Derfor havde Kristian Otte de bedste forudsætninger for at starte Guldsmed Kristian Otte i 2011 med et stort afsæt i netop unika designs og -smykker. 

I dag er vi et helt hold med forskellige spidskompetencer inden for smykkefremstilling. Vores forskellige færdigheder harmonerer især godt til fremstilling af unika designs, hvor vi kan supplere hinandens metoder og kreative processer. 

Én ting er helt sikkert. Vi har det helt rigtige team af professionelle guldsmede til at håndtere dine unika smykker. 

Brug for unika smykker?

Er du interesseret i et specialdesignet smykke? Så book et møde til en snak om dine ønsker, send os en mail på guldsmed@kristianotte.dk eller ring til 30 32 69 14. 

Så starter vi med en snak om dine ønsker og tanker bag et nyt smykke. 

Vi er en passioneret og personlig guldsmedie fra 2011. Vi lever af at skabe enestående og ekstraordinære unika smykker til unikke mennesker.