Cluster vedhæng i 14kt hvidguld med i alt 0,35ct Top Wesselton VS brillianter. Eksklusiv kæde.

Halskæder og armbånd

Her er et udvalg af vores halskæder, armbånd og løse vedhæng. Når vi taler vedhæng, laver vi både vedhæng, der er fastmonteret på halskæder og armbånd samt løse vedhæng, så du kan bruge din egen kæde.

Siden her er til inspiration, og vi kan specialdesigne halskæder og armbånd præcis, som du ønsker det. Du kan bestemme karat, gulfarve, samt farve og størrelse på sten

 

Bemærk: Nedenstående priser er vejledende.

Book tid her

Eller kontakt os på tlf. 30 32 69 14guldsmed@kristianotte.dk

Cluster vedhæng i 14kt hvidguld med i alt 0,35ct Top Wesselton VS brillianter. Eksklusiv kæde.

Cluster vedhæng i 14kt hvidguld med i alt 0,35ct Top Wesselton VS brillianter.
Eksklusiv kæde.

Vejl. pris 15.200 kr.

Massivt hjerte vedhæng i 14kt guld. Eksklusiv kæde.

Massivt hjerte vedhæng i 14kt guld.
Eksklusiv kæde.

Vejl. pris 4.100 kr.

Vedhæng i 14kt guld med guldblomster og pink facetteret ferskvandsperle i A kvalitet. Eksklusiv kæde.

Vedhæng i 14kt guld med guldblomster og pink facetteret ferskvandsperle i A kvalitet.
Eksklusiv kæde.

Vejl. pris 5.000 kr.

14kt hvidguld halskæde med fast vedhæng isat blå safir. Inklusiv kæde.

14kt hvidguld halskæde med fast vedhæng isat blå safir.
Inklusiv kæde.

Vejl. pris 8.000 kr.

til halskæder og armbånd: Vedhæng i 14kt guld med barok hvid ferskvandsperle og 0,01ct Top Wesselton VS brilliant. Eksklusiv kæde.

Vedhæng i 14kt guld med barok hvid ferskvandsperle og 0,01ct Top Wesselton VS brilliant.
Eksklusiv kæde.

Vejl. pris 2.800 kr.

til armbånd og halskæder - Hjerte-vedhæng i 14kt guld med i alt 0,10ct Top Wesselton VS brillianter sat i pavé. Eksklusiv kæde.

Hjerte vedhæng i 14kt guld med i alt 0,10ct Top Wesselton VS brillianter sat i pavé.
Eksklusiv kæde.

Vejl. pris 6.000 kr.

halskæder - Klassisk vedhæng i 14kt hvidguld med 0,10ct Top Wesselton VS brilliant. Eksklusiv kæde.

Klassisk vedhæng i 14kt hvidguld med 0,10ct Top Wesselton VS brilliant.
Eksklusiv kæde.

Vejl. pris 4.200 kr.

Pastelfarvde vietnamesiske Akoya perler og 18kt guld lås med 0,40ct pastelfarvet safir

Pastelfarvde vietnamesiske Akoya perler og 18kt guld lås med 0,40ct pastelfarvet safir.

Vejl. pris 10.100 kr.

14kt guld kæde med i alt 0,44ct brillianter i Champagnefarvet og Top Wesselton VS kvalitet.

14kt guld kæde med i alt 0,44ct brillianter i Champagnefarvet og Top Wesselton VS kvalitet.

Vejl. pris 14.700 kr.

Perle armbånd med barokke silver japanske Akoya perler og 18kt guld lås med 0,01ct Top Wesselton VS brilliant

Perle armbånd med barokke silver japanske Akoya perler og 18kt guld lås med 0,01ct Top Wesselton VS brilliant.

Vejl. pris 5.400 kr.

14kt guldkæde armbånd med barokke silver japanske Akoya perler.

14kt guldkæde armbånd med barokke silver japanske Akoya perler.

Vejl. pris 3.200 kr.

14kt armring med skjult lås og 0,18ct Top Wesselton VS brillianter i pavé

14kt armring med skjult lås og 0,18ct Top Wesselton VS brillianter i pavé

Vejl. pris 25.400 kr.

Ønsker du unikke smykker efter dit ønske?

Vores designs fremstilles efter ønske,
så du får et personligt smykke med en unik historie. Kontakt os.

Halskæder og armbånd

Bliv inspireret af de mange unikke, flotte, smukke, enestående og personlige halskæder og armbånd, som vi har lagt op på siden her.

Smykke-vedhæng 

Et smykke-vedhæng er et smykke, som hænger ved. Både i overført betydning, men også i smykkets fysiske form. I Guldsmed Kristian Otte er vi vilde med smykke-vedhæng, da der er rig mulighed for at udfolde den kreative proces bag smykkedesignet.

Et smykke-vedhæng har den egenskab, at der ikke er store begrænsninger til størrelse, metaller, ædelsten og form. Så længe der er plads til monteringen af smykke-vedhæng på armbånd eller halskæder, er det kun dine ønsker og behov, der rammesætter dets udformningen.

I Guldsmed Kristian Otte designer vi både:

  • Smykke-vedhæng – der fastmonteres på en kæde.
  • Løse vedhæng – som du kan anvende på egen kæde.

Ønsker du et smykke-vedhæng, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere ind til pris, proces og muligheder:

Tlf. 30 32 69 14

Mail: guldsmed@kristianotte.dk

Unikke halskæder

Halskæder har været et symbol på skønhed og elegance gennem historien. Hos Guldsmed Kristian Otte skaber vi halskæder, der ikke kun er smykker, men også historiefortællere, der pryder bærerens hals. Alle vores halskæder er håndlavet med omhyggelig præcision og ekspertise, hvor vi anvender de fineste materialer, som guld og ædelsten. Hos os handler det ikke blot om at skabe et smykke, men at vække en følelse, skabe en forbindelse og fortælle en historie. Hver halskæde er et unikt mesterværk, skabt med kærlighed og lidenskab, som vi glæder os til at dele med dig.

Inspiration

Denne side er primært lavet for at give dig en smule inspiration, hvis du går og overvejer smykke-vedhæng, halskæder og armbånd. Siden indeholder naturligvis kun et lille udpluk af de mange muligheder, vi tilbyder. De udvalgte billeder skal derfor blot forstås som inspiration.

Når vi designer dit halskæder og armbånd, bestemmer du alt, og smykket vil være 100% specialdesignet til netop dine ønsker. Det betyder også, at du vil være den eneste, som går rundt med lige præcis dét unikke smykke-vedhæng.

Vil du have endnu mere inspiration? Så kan du også tage et kig på vores færdigdesignede halskæder, som vi udbyder i vores online smykkebutik.

Håndlavede smykker af en ægte guldsmed

Alle de smykker du finder på vores inspirationssider, er håndlavede smykker, som vores egne guldsmede selv har designet fra start til slut. De har været på en glorværdig rejse fra design og støbning til stenfatning og polering – alt efter smykke-vedhæng naturligvis.

Håndlavede smykker gør det endelige smykke personligt. Det tilfører smykket en historie og en kvalitet uden sammenligning. Vil du vide mere om unika smykker, kan du finde inspiration her: Unika design.

Guldsmed Kristian Otte består af passionerede guldsmede, som hver dag går på arbejde med en målsætning om at skabe noget unikt. Kunne man ønske sig mere? Det er vores største fornøjelse at designe, smede og levere unika smykke-vedhæng til dig. Vi ved, hvor meget håndlavede smykker betyder. Det gør andre også, hvorfor du med fordel kan bruge håndlavede smykker som den perfekte gave. Læs mere om håndlavede smykker og gaver nedenfor.

Erhverv

Har du en kunde, som ønsker sig et unikt design til evt. et smykke-vedhæng eller halskæder? 

Så hjælper vi gerne ved at levere håndlavede smykker til dig og din kunde. Vi kan også lave en private-label-kollektion af håndlavede smykker til din butik? Hør meget mere om vores erhvervsløsninger på siden her.

Giv halskæder og armbånd i gave

Gaver kan hurtigt blive upersonlige, hvis det primært handler om ønskeliste, budget og forventninger.

Vil du gøre noget ekstra, næste gang du skal glæde den, du holder af? Så overvej at køb et unika smykke – et unika smykkevedhæng til halskæder og armbånd. Indenfor visse minimumsgrænser bestemmer du selv budgettet. Du bestemmer også selv materialer, form og symbolik.

På den måde kan du give en unik gave, som den heldige modtage er den eneste om at eje. Vi kan hjælpe dig med at få alle dine tanker, ønsker og en særlig historie ned i et enestående smykke.

Ønsker man sig en rød trøje og får en blå, forstår vi godt, at man kan blive skuffet. Vi vil dog påstå, at du sjældent kommer galt afsted med personliggjorte halskæder eller søde smykkevedhæng, der er designet helt specifikt til den, du holder af. Det er tværtimod den perfekte gave, hvis du spørger os.

Det behøver naturligvis ikke være en gave til en anden person, det kan lige såvel være en gave til dig selv. Har du arvet en sten og et smykke fra din bedstemor, eller ligger du inde med en vielsesring, der har stor betydning? Så hjælper vi gerne med at forny både sten og metal, så smykket passer til dig. Vi sørger naturligvis for, at smykket beholder sin unikke historie.

Et vedhæng er perfekt til omsmeltning og generelt genanvendelse af personlige arvestykker. Her kan en ring, ørestikkere eller noget helt tredje omsmeltes til et lækkert smykkevedhæng, der får nyt liv. Anderledes kan det også blot være en ring eller en særlig sten, som skal blive til et vedhæng i dets brugsfunktion. Har du eksempelvis en lille arvet diamant, kan vi stå for stenfatningen på et smykke af hvidguld, gult-guld, rosaguld eller hvad end, du ønsker.

Et vedhæng kan med andre ord være en perfekt måde at skabe nyt liv til et symbolsk smykke, såsom halskæder og armbånd. Det kan både være en gave til dig selv og den unikke gave en, du holder af.

Vil du høre mere om brugen af arvestykker, omsmeltning eller eventuelt reparationer? Så besøg gerne vores serviceside.

Kontakt os gerne vedrørende unikke halskæder og armbånd

Vi håber inderligt, at du har fået en masse inspiration ved at besøge denne side.

– Måske overvejer du allerede et smykke fra Guldsmed Kristian Otte?

– Måske har du brug for endnu mere viden og inspiration?

Hvad enten det er for at bestille eller spørge, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Fang os på telefon: 30 32 69 14 eller på mail: guldsmed@kristianotte.dk

Nogle gange kan det også være rart at se og mærke smykker, metaller og mulighederne med egne hænder. Det ved vi alt om som guldsmede, der hver dag bruger hænderne til at smede smykke-vedhæng med flotte ædelsten og metaller.

Derfor skal du endelig ikke holde dig tilbage for at give os et personligt visit i guldsmedien og butikken. Du finder os på: Østerågade 6, 1 TV, 9000 Aalborg.

– Alle hverdage fra kl. 8.00 til kl. 16.00

For at vi kan være helt klar til at hjælpe dig, må du meget gerne booke en aftale her, hvis du allerede ved, at du ønsker at komme på besøg.

Guldsmed Kristian Otte skaber unikke smykke-vedhæng, der hænger ved.