Guldsmed Kristian Otte er din lokale guldsmed med smykkeværksted og -butik i Aalborg.

Smykkebutikken har åbent alle hverdage fra kl. 10.00 til kl. 17.00 og lørdag fra kl. 10.00 til kl 13.00. Her finder du vores unikke udvalg af håndlavede guldsmykker. Hvis du har brug for råd og vejledning til dit smykkevalg, brug for at få fikset et smykke eller brug for noget helt tredje, så står vi altid til rådighed for at servicere dig. I smykkebutikken står vores egne guldsmede, så du altid kan være sikker på at få professionel vejledning.

Kommer du ikke lige ind forbi Aalborg i den nærmeste fremtid, kan du altid købe vores håndlavede smykker i vores online smykkebutik, hvor du får gratis forsendelse uanset hvor i landet, du befinder dig.

Alle vores smykkedesigns kan findes i vores online smykkebutik, men vi ved jo godt allesammen, at man ser bedst med fingrene. Derfor vil vi anbefale dig at komme et smut ned i butikken i Aalborg, hvor du kan se og høre nærmere om de enkelte designs. Prøv smykkerne på og find ud af, hvilke smykker der passer til dig, og om de står godt sammen med dine andre smykker. Uanset hvad, er du altid velkommen til at kigge forbi. Vi står klar til at hjælpe dig, så du kan være sikker på at komme hjem med det helt rette smykke til dig eller din kære.

KONTAKT
Østerågade 6, 1 TV
9000 Aalborg
Tlf. 30 32 69 14
Guldsmed@KristianOtte.dk

Vi har slået os ned på Østre Havn – tæt på Aalborg centrum og Øgadekvarteret. Aalborg Kommune har ambitiøse udviklingsplaner for hele området, og havneområdet er allerede i en rivende udvikling. Det er en lokal udvikling, vi ønsker at være en del af og støtte op om.

Med nordjyske rødder

Med et brændende ønske om at blive guldsmed, blev vores nordjyske stifter, Kristian Otte, uddannet guldsmed hos Georg Jensen. Han havde en stor interesse for formgivning og design samt en drøm om at starte sit eget guldsmedeværksted. Derfor valgte han at specialisere sig i formgivning og design på Institut for Ædelmetal i København. Efter flere års erfaring med design og fremstilling af unika smykker besluttede nordjyden sig for at vende snuden hjemad mod Aalborg. Her ville han udleve drømmen om at få sit eget smykkeværksted med butik, som i dag går under navnet: Guldsmed Kristian Otte.

I dag er vi fire ansatte med hver vores speciale i smykkefremstilling på guldsmedeværkstedet i Aalborg. Vi beskæftiger os med de mange forskellige metoder og teknikker inden for guldsmedefaget, hvad end det gælder vores egne kreative designs eller en bestilling fra en kunde. Vi sætter en ære i at yde en professionel, ærlig og personlig service i hyggelige nordjyske rammer. Med speciale i guldsmedefaget hjælper vi med alt lige fra småreparationer til at design og fremstilling af unikke forlovelsesringe eller vielsesringe – til dig og din udkårne.

De gemte skatte

Smykker er til for at pryde vores udstråling, og de hører ikke til hjemme i en lukket skuffe. Ligger du inde med nogle gamle smykker, du aldrig får brugt? Vi kan give dine smykker nyt liv, hvad end du blot ønsker at få lavet nogle mindre justeringer eller vil have omsmeltet de gamle smykker til et helt nyt design.

Har du ikke selv idéen til et nyt smykkedesign, kan du søge råd og vejledning hos vores kreative guldsmede i smykkebutikken i Aalborg. Guldsmedene har flere års erfaring med smykkefremstilling og rådgiver dig i forhold til form, design og farvesammensætning. Herefter tager guldsmeden over, indtil du står med det færdige smykke i hånden.

Vidste du, at man kan finde guld i Danmark?

Guldet har længe været en betydningsfuld del af den danske kulturhistorie, men der står ikke meget om guldgravning i de danske historiebøger.

Men ifølge Videnskab.dk burde det faktisk være muligt at finde guld i Danmark, eftersom det øverste lag af jordens overflade i gennemsnit indeholder 0,002 gram finguld per ton. Dog fraråder videnskabsmediet mod at gå i gang med at endevende baghaven i jagten på rigdom, da guldindholdet i den danske jord svarer til en gennemsnitlig indtjening på 50 øre for hvert ton jord, der gennemsøges for guld.

Hos Guldsmed Kristian Otte lader vi de andre lande om guldgravningen og koncentrerer os i stedet om at fremstille og smede smykker i dansk kvalitet. Skulle du have noget guld liggende derhjemme fra en gammel guldtand eller et arvestykke, smelter vi gerne guldet om til et smykkedesign efter din smag.

En dansk guldsmed

Guldsmedefaget er et ældgammelt fag, der går langt tilbage i historiebøgerne – hele verden over. Som guldsmede arbejder vi hver dag med et meget værdifuldt råmateriale. Det rene guld legeres typisk med andre metaller for at sikre holdbarheden, tilpasse farvenuancen og for at nedbringe prisen.

For at sikre kvaliteten og skabe fuld gennemsigtighed om smykkernes værdi, blev det i år 1651 påbudt, at danske guldsmykker skulle stemples, således skaberen af smykket og smykkets karat let kunne opspores. Danske guldsmede er underlagt verdens strengeste krav til navnestempel og holdighedsstempel, der angiver “ægtheden” eller renheden af guldsmykker.

Der stilles også strenge krav til, hvor meget guld smykket som minimum skal indeholde, før det må betegnes som værende guldsmykker i Danmark. Herhjemme sælges der ikke guldsmykker med under 8 karat. Indeholder smykket mindre end de 8 karat, må smykket ikke sælges som et guldsmykke.

Smykkernes stempel kontrolleres af Ædelmetalkontrollen. Derfor kan du være sikker på guldindholdet, når du køber guldsmykker i Danmark.

Dansk design og ægte dansk kvalitet

Hos Guldsmed Kristian Otte finder du guldsmykker i dansk design og ægte dansk kvalitet. Kristian Otte Designs er et sandt håndværk fremstillet med en brændende passion for guldsmedefaget, hvilket eksempelvis kommer til udtryk gennem vores personlige unika smykker.

Unika smykkerne bærer præg af personerne bag værkerne, den høje kvalitet og det danske design. Vi følger med i nutidens modetrends og tilfører smykkerne vores eget personlige præg.

Dansk kvalitet stiller krav til tålmodighed, personlighed og sans for detaljer. Det er netop, hvad du kan forvente hos din lokale Guldsmed Kristian Otte i Aalborg. Vores veluddannede guldsmede er perfektionister helt ned til den sidste detalje – hvilket overføres til den høje kvalitet i smykket. Det betyder, at du ikke skal være bange for at miste diamanten i din ring, bange for at låsen i din halskæde går op eller bange for at guldet mister sin farve.

Hos Guldsmed Kristian Otte kan du altid regne med det danske håndværk, uanset om det er vores egne designs eller dit.