Armbånd med Akoya perler

3.200kr.

14kt guldkæde armbånd med barokke silver japanske Akoya perler.

Kategorier: , Varenummer (SKU): 7004

Beskrivelse

Vores armbånd med japanske Akoya perler er håndlavet og skabt med stor omhu af vores kompetente guldsmede. Vi er passionerede omkring vores gode håndværk, personlige service og unikke designs. Det afspejler sig også i hvert enkelt smykkes form og materialevalg. Armbåndet med Akoya perler består af en eksklusiv guldkæde i 14kt, der elegant komplementerer de smukke perler.

Perlerne i armbåndet er nøje udvalgt for at sikre den perfekte størrelse, runde form og glans. Vores guldsmede har udvalgt perler i den smukkeste barokke sølvfarve, som fanger lysets skær på en helt speciel måde og tilfører armbåndet en unik glød.

Ved at vælge et 14kt guldarmbånd med perler får du et smykke, der er både unikt og tidløst. De japanske Akoya perler er naturskabte og varierer i farve, form og størrelse. Det betyder, at hvert eneste smykke hos Guldsmed Kristian Otte er enestående. I vores online smykkebutik finder du derfor heller aldrig to smykker, der er helt ens.

Vi tror på, at et smykke er mere end blot et tilbehør – et smykke kan også fortælle en personlig historie eller symbolisere et mindeværdigt øjeblik. Et armbånd er perfekt at give i gave, da det kan symbolisere jeres kærlighed, bryllupsdag eller anden særlig begivenhed. Her er vores armbånd med Akoya perler et rigtig godt eksempel. Alle vores designs er tidløse og moderne, så de kan bæres med stolthed i enhver situation – uanset om det er i hverdagen eller til festlige lejligheder. Det er smykker, du kan få glæde af hele livet.

Det at investere i et smykke hos en ægte guldsmed har sine fordele. Hos Guldsmed Kristian Otte tilbyder vi nemlig muligheden for at skabe dit eget personlige smykke. Finder du et smykke i vores online smykkebutik, som ikke helt falder i din smag, kan vi tilpasse smykket til dig. Vi kan tilpasse armbåndet i størrelse eller tilføje flere perler efter dit ønske. Det gør det muligt at skabe et smykke, der er skabt personligt til dig. Nogle af vores kunder vælger eksempelvis at få sat perler i for hvert familiemedlem som et smukt symbol på familiens bånd.

Hos Guldsmed Kristian Otte designer vi udelukkende smykker i højeste kvalitet. På vores guldsmedeværksted i Aalborg udformer vi håndlavede smykker i eget design. Hvert enkelt smykke er smedet med hjertet af en ægte guldsmed.

I vores online smykkebutik finder du et bredt udvalg af håndlavede smykker – herunder forlovelsesringe, halskæder, vielsesringe og øreringe. Du kan også finde andre armbånd, som blandt andet et armbånd i guld.