Ørestikker med små ferskvandsperler

2.300kr.

Ørestikker i 14kt guld med hvide ferskvandsperler, størrelse Small

Kategorier: , , Varenummer (SKU): 5023

Beskrivelse

Vores ørestikker med små ferskvandsperler er skabt fra bunden af vores erfarne og passionerede guldsmede, der værner om de gamle håndværkstraditioner. Kun de fineste materialer bliver valgt til vores smykker – herunder ægte guld, ægte diamanter og ægte perler. Du vil derfor altid kunne finde et eksklusivt smykke af højeste kvalitet hos Guldsmed Kristian Otte. De ovenstående ørestikker er i 14kt guld og prydet med små, hvide ferskvandsperler.

Hvert eneste smykke hos os er unikt. Det samme gør sig gældende for vores ørestikker med små ferskvandsperler, da perler har en naturlig diversitet i både form, farve og størrelse. Vores smykker med perler varierer derfor i deres udtryk, hvilket giver smykkerne et smukt og organisk udtryk. Du kan derfor altid være sikker på at få et unikt smykke, som ingen andre ejer.

Ørestikker med små ferskvandsperler er både tidløse, elegante og tilføjer et strejf af klassisk skønhed til enhver smykkesamling. De harmonerer smukt med andre smykker og kan nemt bæres sammen med alle typer af ædelmetaller og ædelsten. Hos Guldsmed Kristian Otte benytter vi os udelukkende af ægte perler, der er nøje udvalgt for deres naturlige elegance. Vores sortiment inkluderer perler i de smukkeste nuancer af hvide, silver eller lyserød. Vores dygtige guldsmede udvælger hver enkelt perle, så den passer til det enkelte smykkes udtryk.

Ørestikker med perler

I vores online smykkebutik finder du et bredt udvalg af ørestikker med perler, som er designet fra bunden. Hvert eneste smykke er smedet med hjertet af en ægte guldsmed. Vi har mange års erfaring med at bringe unikke smykker til verden, og der er ikke noget, vi hellere vil beskæftige os med.

– På udkig efter eksklusive smykker online?

Vores online shop giver dig mulighed for, at du enkelt og nemt kan bestille et smukt og elegant smykke hjem. Her finder du et stort udvalg af unikke smykker som ørestikker, armbånd, forlovelsesringe, vielsesringe og halssmykker. Hos Guldsmed Kristian Otte kan du altid finde det perfekte smykke, uanset om du søger et til dig selv eller ønsker at give et som gave for at vise din kærlighed til en, som du har kær.

Har du spørgsmål til et af vores smykker, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Hos Guldsmed Kristian Otte er det de selvsamme personer, som fremstiller smykker, som du får kontakt til. Vi ønsker altid at give en personlig og professionel service. Det gør vi bedst, når vi guldsmede selv kan beskrive smykket og svare på dine spørgsmål.