Få årets julegave 2020 - til hende du vil forkæle

Den bedste julegave til hende – er et unika smykke. At skabe unikke og flotte smykker er vores håndværk og kendetegn. Derfor vil det glæde os at designe en julegave til hende, du holder af.

På denne side har vi samlet lidt unikke smykker, som forhåbentlig kan give dig inspiration til din julegave. Guldsmed Kristian Otte designer ekstravagante og prægtige ringe og -smykker til enhver smag.

Hos os kan du finde ringe, ørestikker, vedhæng, solitaireringe, allianceringe og få specialdesignet dine helt egne unika smykker.

Ønsker du unikke smykker efter dit ønske?

Vores unikke designs udføres og fremstilles efter ønske, ved hjælp af de udvalgte materialer til et personligt smykke med en unik historie.

Leder du efter en unik julegave?

I Guldsmed Kristian Otte er alt, vi laver, unikt. Når vi designer smykker, designer vi smykket fra bunden. Vi er en traditionel, ægte og passioneret guldsmed, som motiveres af at skabe glæde gennem unikke designs. Derfor er der ikke noget, vi nyder mere end at designe en perfekt julegave til hende, du holder af – eller vice versa.

Der er ikke noget mere smukt, end når vores opgaver handler om at designe julegaver eller gaver i det hele taget. Det er en stor og betydningsfuld opgave, som vi er stolte af at blive betroet. Derfor gør vi altid vores ypperste for, at din julegave til hende du holder af, lever op til dine ønsker. Heldigvis er vi ikke i tvivl om, at vi kan leve op til dine behov og forventninger. Faktisk bestemmer du selv, hvordan dine unika smykker skal se ud. Du kan selv vælge mellem alle vores metaller, alle vores ædelsten og alle vores smykketyper. Vi har en vane med levere lige det, vores kunder ønsker sig – og lidt mere til.

Kontakt os her, hvis du har brug for rådgivning, hjælp eller vil bestille en unik julegave.

Følg med bagom på Instagram

@GULDSMEDKRISTIANOTTE

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Få inspiration til den perfekte julegave

På denne side har vi samlet nogle smykker, som uden tvivl vil være den perfekte julegave. Leder du efter en julegave til hende, der skal forkæles lidt ekstra i år? Så lover vi dig, at vi har den perfekte julegave.

– Hvordan kan vi love, at vi har den perfekte julegave?

Det kan vi fordi, at du selv får lov til at designe dit ønskede smykke. Vi vil hjertens gerne designe et smykke til dig fra denne inspirationsside. Vi vil til gengæld også meget hjælpe dig med at gøre din julegave til hende helt unik. Har du en idé i hovedet, eller en tanke om noget, du ved, hun holder af? Så fortæl os det endelig. Vi skal nok sige fra og til i forhold til, hvad der muligt.

  • Det kan være din udkårne elsker engle, hvorfor du gerne vil have et halssmykke med en engel som vedhæng?
  • Det kan være, at den heldige person er mere traditionel og ønsker sig en glorværdig 14 kt. guldring med en storslået diamant?
  • Det kan også være, at du har gemt en perle eller ring fra din egen bedstemor, som du vil have udtrykt i et nyt smykke til den særlige person?

Én ting er sikkert. Vi kan hjælpe dig med alle de ønsker, du måtte have til dit unikke smykke. Som autentisk og gammeldags guldsmed er vores primære opgave at smede unika smykker.

I vores online smykkebutik har vi allerede lagt nogle færdige designs ind, som bestemt også kan bruges til den perfekte julegave til hende, du holder af. Sidens smykker er alle håndlavede af vores fagkyndige guldsmede. Derfor kan du også tro, at alle smykkerne i vores smykkebutik er unikke. De er hver især smedet med kærlighed til unika smykker.

Julegaven til hende der har alt?

Ja, hvordan kan man finde, julegaven til hende der har alt? Du kan give hende noget, som endnu ikke findes, og som hun derfor endnu ikke har – et unika smykke. I Guldsmed Kristian Otte har vi, julegaven til hende der har alt. Vi har endda lidt forskelligt at byde på inden for unika smykker:

Unikke øreringe

Ørestikkere og hængende øreringe er en ægte klassiker inden for smykkedesign. Alle mennesker er forskellige, men vi må alligevel erkende, at mange går med øreringe. Det forstår vi godt, da det er yderst elegant og kan passe til mange forskellige lejligheder. Overvejer du at købe øreringe, som julegaven til hende der har alt? Så kan vi sammensætte præcis de ønsker, du har. Vil du have øreringe med perler? Vil du have solitaire ørestikkers? Vil du have noget helt andet? Så lad os hjælpe dig. Få mere inspiration her – til ørestikkere og øreringe.

Unikke ringe

Ringe er og bliver et unikum inden for smykkedesign. Vi er vilde med ringe, og vi er vilde med den betydning, som ringe kan have; ringe til forlovelse, til vielse eller ringe som julegave til hende, du holder af. I Guldsmed Kristian Otte kan vi både designe allianceringe såvel som solitaireringe. Vi kan både designe ringe af rosa-, hvid-guld eller gult guld. Vi kan også designe ringe med indgravering og ringe med de smukkeste fatninger. Alt er muligt, og det handler i bund og grund blot om, hvad du ønsker at give i julegave. På siden her har vi samlet endnu mere inspiration til ringene.

Unikke halssmykker med vedhæng

En halskæde er et smykke, som klæder og glæder mange. Især hvis vedhænget er noget helt særligt. Som tidligere nævnt kan du få et motiv – såsom en engel eller et hjerte. Du kan dog også få vedhæng, der fastholder alt fra brillanter, diamanter og til særlige perler. Vi har samlet lidt inspiration til vedhængene på denne side. Måske du finder, julegaven til hende der har alt?

Skal vi hjælpe med julegaven?

Har du brug for hjælp med at vælge eller finde en julegave til hende, du ønsker at glæde til jul?

– Så kontakt os her og få hjælp i dag. Du kan også nøjes med at ringe på: 30 32 69 14 – eller du kan sende os en mail på: guldsmed@kristianotte.dk

Der er ikke noget, vi hellere vil end at hjælpe dig med den perfekte julegave. Vi har nævnt lidt forskellige idéer og måder, hvorpå du kan glæde hende, du holder af. Vi vil lige slutte af med at sige, at vi naturligvis godt ved, at det økonomiske aspekt har betydning. Derfor foreslår vi også, at du sender os en mail med dine ønsker OG dit budget. Så er vi sikre på, at vi finder den helt rigtige løsning.

Tak fordi du læste med – og rigtig glædelig jul.